ПЕТ ГОДИНИ БЛОГ // FIVE YEARS BLOG ANNIVERSARY

Здравейте, прекрасни хора!

Добре дошли отново в моя блог!

С огромно щастие искам да ви кажа, че

днес отбелязвам 5-тия рожден ден на моето уеб местенце, Daily Dose of Inspiration by Steffani!

Истината е, че всичко това ми се струва толкова нереално. Сякаш беше вчера, когато се престраших да публикувам първия си пост. Сещайки се за този спомен, то в корема ми започват да пърхат пеперуди, както при влюбването. И това чувство ми показва за пореден път, че обичам това, което правя. Обичам да пиша, снимам, творя! Обичам да споделям историите си с вас, мили хора! Обичам да си пишем и говорим! Правейки всяко едно от тези действия, то губя представа за времето!

През последните 5 години много неща се промениха в живота ми. Лично, професионално и онлайн.

В известен смисъл имам чувството, че този блог винаги е бил част от мен.

Той ми донесе толкова невероятни преживявания, приятелства и възможности, за които не съм си и мечтала! Благодарение на това уеб пространство, започнах да поемам повече рискове, да излизам от зоната си на комфорт, да експериментирам в модата, грима и всеки един аспект от живота си, развих знанията си в толкова много сфери. А трепетът от първия ден все още е жив и се усеща всеки път, в който публикувам нещо както тук, така и в Instagram.

Разбира се, блогът нямаше да съществува без вас, прекрасни хора! За пореден път искам да ви кажа едно огромно благодаря за подкрепата, обратната връзка и милите думи, които получавам ежедневно! Означават много за мен! Благодаря ви, че ми давате място, където да изразя себе си и своята креативност!

Толкова съм развълнувана да видя какво ще донесе тази нова година на блогване, но знаейки, че имам подкрепяща общност зад гърба си, съм сигурна, че преживяванията и спомените ще бъдат повече от невероятни!

Е, опитах се да бъда максимално кратка и да не изпадам в лирически отклонения, защото често се случва, хихи!

В този пост ще ви покажа и един “светивалентински” тоалет, който си нося с огромен кеф и в последно време често залагам на него. Защото любовта не трябва да се показва само на 14-ти февруари!

Outfit:

Поло, пола, ботуши: Shein // Палто: Zara

Имам и една малка изненада за вас, прекрасни хора! В Instagram страницата ми ще откриете giveaway, който е силно свързан с любовта и създаването на емоции. Един от вас ще спечели скреч карта със 100 идеи за интересни и различни срещи, които да споделите с половинката си. Бързо отивайте да участвате! Имате време до 23:59 часа на 21 февруари, като на 22 февруари ще изтегля победителя на случаен принцип в Instagram Stories. Може да участвате неограничен брой пъти!

Завършвам днешния пост с фразата, която съм написала преди 5 години в първия си пост:

Не забравяйте да показвате любовта си не само на 14 февруари, а всеки ден!

Ах, какви спомени само!

За да виждате повече моменти от ежедневието ми, може да ме последвате в Instagram.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s