About Me

Здравейте, прекрасни хора!

 

Казвам се Стефанѝ и ви казвам добре дошли в блога на един мечтател, на едно слънчево момиче! Искрено се радвам, че посещавате това уеб местенце и четете думите ми!

А сега е време да разберете повече за мен!

Аз съм една многоцветна личност, която обожава да твори, да създава и да го показва на света, затова създадох и този блог! Пиша за забавление, за вдъхновение, за да запечатвам емоциите! Смятам, че всеки един момент от живота е повод за празненство! Защото трябва да му се наслаждаваме максимално, да му се радваме! Ето защо се старая да не свалям усмивката от лицето си! Да намирам положителното във всяка една ситуация!

img_8157-1

Вълнувам се от толкова много неща, че няма как да не ги споделям със света! Мечтател, пътешественик, творец- това са трите думи, които ме описват най-точно! Обичам да откривам нови местенца и да пътувам, обичам модата, козметиката, книгите, музиката, лятото и морето, обичам да рисувам и да снимам, ОБИЧАМ ЖИВОТА!

img_7898-3

Едно от най-големите ми вдъхновения е модата! Тя е и най-голямата ми любов! Тя е неотлъчно до мен и това ще го виждате тук много често! С модата изразяваме себе си! Това, което сме! В последната 1 година залагам на повече български брандове, защото всеки един от нас трябва да подаде ръка на българската модна индустрия и да се радва на хората, които влагат своята енергия и талант, именно тук, в България.

img_8158-1

Голям мечтател съм, а когато си поставям някакви цели, то винаги държа да ги постигам! Дори и блогът ми беше една неосъществена мечта, но в началото на 2017 година реших, че е крайно време да стане факт! И така започнах да блогвам! Да показвам света през моите очи!

Blog to express

Not to impress

А наскоро ми се сбъдна и още една мечта, която е свързана с обучението ми. Аз съм една креативна личност, която винаги е искала да се реализира в областта на рекламата, затова записах такава специалност в Нов български университет, а прекрасната новина е, че ме приеха. Затова от октомври месец ще бъда първокурсничка в НБУ със специалност “Реклама”!

Малките стъпки водят до големите успехи!

Отново ви благодаря, че сте в моето уеб местенце! Пригответе си чаша чай, кафе или вино и се насладете на моите истории! Приятно четене!

img_8156