January Recap + February Goals

Здравейте, прекрасни хора!

Добре дошли отново в моя блог!

Минаха цели 5 месеца, в които никаква ме нямаше тук. Сякаш все не стигах до своето уеб местенце, нямах такова вдъхновение за писане и все нещо се случваше, което ме възпрепятстваше. И сега е времето, в което мога да ви дам хиляди обещания, че ще качвам редовно, но няма да го направя! Нека се направим на приятно разсеяни, сякаш нищо не се е случило и това ще е просто пoредната статия в блога. Имаме ли сделка?

А сега е време да ви разкрия за какво ще си говорим днес, на втория ден от февруари- за изминалия месец, какво се случи през него, целеполагане и днешната дата, която е много специална и силно енергийна.

Няма да ви лъжа, януари беше тежък месец. Но това е, както всяка изминала година досега, тъй като през него приключвам със семестъра си и имам куп курсови работи, екипни проекти и задания. Въпреки умората и недоспиването, през първия месец от 2022 се чувствах мотивирана и удовлетворена.

Е, имаше и не чак толкова приятни емоции през януари, тъй като се разболяхме и трябваше да си останем вкъщи. Опитах се да го погледна от хубавата страна на нещата, така имах повече време за заданията си.

Най-хубавите моменти от месеца:

Завърших успешно семестъра си.

Нещото, с което силно се гордея и ме накара да си отдъхна. Благодарение на това сега ще имам няколко седмици почивка.

Водех си дневник + to-do листове регулярно.

Миналата година планирането бе останало на заден план и това сякаш сътворяваше един малък хаос. Затова и реших да се върна към воденето на журнал, което ме прави много по-продуктивна. Имам си два тефтера, които седят постоянно до лаптопа ми- в единия записвам ежедневните задачки и предстоящи планове, а другият е за идеи, както и за моментите, в които имам нужда да излея емоциите си.

Качих се за първи път на ски.

Тази година с половинката сме си обещали да излизаме по-често от зоната си на комфорт и да се захващаме с нови начинания. Карането на ски е едно от тях! Истината е, че не съм от почитателите на по-студените месеци и дойде ли зимата, то мъката става голяма. Но реших, че е крайно време да я заобичам и ето какъв ще бъде начинът. Мога много да ви разказвам за това приключение и ще го направя, но в отделен пост от този. Очаквайте го скоро!

Giveaway Alert.

Успях да направя и първия giveaway за 2022 година! Подаръкът беше тематичен, а именно планер, в който могат да се записват задачките и да се водят статистики за ежедневните дейности, като каква храна сте приели, колко вода/кафе сте изпили, любима песен и други.

Всъщност тази година съм ви подготвила много изненади! Запомнете датата 14-ти, тъй като на нея всеки месец ще откривате игра в Instagram профила ми. А ако все още не сте ме последвали, то сега е моментът да го направите– @dailydoseofinspirationbys 📸

След като ви разказах за изминалите 31 дни, то сега е време да ви покажа целите, които съм си поставила за най-краткия месец от годината.

Неслучайно го правя днес, на 02.02.2022 г., тъй като според Нумерологията, числото 2 е свързано с нас самите, връзките ни с хората и хармонията в живота. Ангелското число, 222, ни показва, че сме на правилното място в точното време. Затова днес помислете за какво сте благодарни, манифестирайте и си поставете цели!

А ето и няколко съвета за целеполагането:

Използвайте SMART метода.
Specific, measurable, achievable, realistic и time-bound- дефинициите, на които желанията ви трябва да отговарят.
Разделяйте целите си на категории.
Тази година ги приоритизирах в следните точки: здраве и спорт, работа и кариера, себеусъвършенстване, свободно време и други. Може да добавите и семейство и приятели, любовен живот и връзка, финанси и тн. Селекцията зависи единствено от вас и посоката, към която се стремите.
Поставяйте си краен срок.
За да осъществите вашата цел, то е най-добре да поставите период, в който да бъде постигната. Често си правете разбор на работата и следете етапите, през които преминавате.

✨Да бъда здрава.

✨Да намирам поводи за повече усмивки и положителни емоции.

✨Да бъда по-активна в моето уеб местенце.

✨Да отпразнувам рождения ден на блога- цели 5 години щастие и вдъхновение.

✨Да се завърна към Xbody тренировките.

✨Да продължа с активното каране на ски.

✨Да си направим уикенд бягство с половинката ми.

Какви вълнуващи неща искате да направите този месец?

За да виждате повече моменти от ежедневието ми, може да ме последвате в Instagram.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s