My Summer Essentials

Здравейте, прекрасни хора!

Добре дошли отново в моя блог!

Вече е август месец, а лятото се изнизва бавно и неусетно. Аз съм безкрайно тъжна от този факт, защото това е най-любимият ми сезон и ми се ще да има повече от него. Но знаейки този факт, то не губя време и действам. Създавам слънчеви емоции и се зареждам с положителна енергия. В тези летни приключения, с мен винаги нося няколко неща, които ми помагат и ме улесняват. Затова в следващите минути ще ви разкажа за моите “най-важни” през летния сезон.

SPF

Мисля, че още виждайки въведението на поста, то ви е ясно, че първото нещо, без което не се разделям цяло лято е слънцезащитата. Всички знаем колко важна е тя не само през лятото, но и през останалата част от годината. За нея мога да говоря с часове, но ще спра дотук и ще се радвам да ми споделите дали искате отделен пост, посветен изцяло на слънцезащитата!

Хидратация

Водата, която е от толкова голямо значение за поддържане на вътрешния баланс на тялото и процесите в него. Винаги със себе си нося бутилка за многократна употреба, която с красотата си ми напомня да пия вода. Всъщност използването на такъв тип бутилки има страшно много предимства. Отразява се добре на природата, заради по-малката употреба на пластмасата, а и е един добър вариант за спестяване. При многократните бутилки за вода може да се избира измежду различни дизайни и форми. Затова няма как да не сложа в своя летен списък на задължителни както хидратацията на тялото, така и иноксовата бутилка със сини цветя на Uriage.

Към тази точка включвам и термалната вода, която помага за подхранването, успокояването и хидратирането на кожата външно. 💦

Аксесоари

Тук искам да спомена два аксесоара, които не само са модерни, но и помагат за защита на лицето от силните слънчеви лъчи.

Слънчевите очила са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ. Да, изглеждат добре и могат да изпъкнат във всяко облекло, но също така предпазват очите.

Разбира се, трябва да спомена шапките, без които не мога да живея. Предпазват косата от лъчите, а и винаги сте защитени от топлината.

Пробиотик

Сигурна съм, че неведнъж сте чували колко полезен е приемът на пробиотици за организма. Осъзнах още преди няколко години, че самата аз имам нужда от такъв, тъй като винаги съм се борила с болки в корема и стомаха. Пробиотиците имат хиляди ползи за здравето ни. Те насърчават здравата храносмилателна система, повишават енергията, подобряват качеството на съня, повишават имунната система, помагат с детоксикацията на организма и т.н. Влияят положително в толкова много аспекти. А най-любимата ми марка за пробиотици са Bactojoy от Bulgar Biotic. С основаващо се производство на старите български традиции и най-новите съвременни технологии, марката помага на всеки, който иска да се грижи ежедневно за здравето си.

Неведнъж съм ви разказвала за техните продукти в Instagram страницата ми, като те са неизменна част от ежедневната ми рутина. През летния сезон приемам Bactojoy Femin- специална пробиотична формула създадена да подпомогне грижата за нежният женски организъм на няколко различни нива и Bactojoy пробиотични перли с млечен шоколад.

Това е пробиотична смес, извлечена от българското кисело мляко и лиофилизирана под формата на перлички. Съдържа Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus, които оказват благотворно влияние върху организма. Перличките поддържат нормалната микрофлора във всяка част на стомашно-чревния тракт, повишават защитните функции на организма и подсилват имунитета и чревното здраве. А това, което истински ме впечатлява е, че могат да се използват за директна консумация, както и като хранителна добавка към други ястия.

От изключително значение е грижата за себе си както отвън, така и отвътре. Защото когато сме здрави, то можем да покажем целия си потенциал и сила. Затова и Bactojoy продуктите са винаги с мен и ми помагат във всяка една ситуация.

А сега имам и една прекрасна новина за вас, мили хора! В сайта на марката всички продукти са на страхотни промоционални цени. Може да разгледате целия им каталог тук. ❤️

Постове, в които съм ви разказвала за пробиотиците Bactojoy.

•Статията е в партньорство с Bulgar Biotic. Това обаче не влияе на мнението ми за продуктите.•

Линк към сайта на Bulgar Biotic: https://bulgarbiotic.bg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s