All black outfit with a pop of color

Здравейте, прекрасни хора!

Добре дошли отново в моя блог!

Отдавна не съм писала такъв тип постове, тези, в които надълго и нашироко обсъждам даден тоалет. А истината е, че много ми липсват! Днес ще си поговорим за един от най-любимите ми тоалети, който често носих тази зима- all black outfit with a pop of color.

В това сиво, студено и мрачно време имаме нужда от настроение, като аз винаги го търся и намирам в дрехите. Колкото по-интересни, шарени и дори ексцентрични са съчетанията, толкова по-добре! Тази зима в гардероба ми активно присъстваха плетивата, а тази жилетка, мисля, че ми е най-любима от всички. Но за нея след малко!

Започвам с основата на тоалета, а именно черен кожен клин и поло блуза. Дрехи, които всяка дама има в гардероба си. Не съм най-големият почитател на дънките, затова и откривам алтернатива в панталоните, като през зимата са задължително кожени и подплатени с мека материя.

Те се превърнаха в съществена част от гардероба ми през годините, защото са безкрайно стилни и лесно се съчетават. Можете да ги стилизирате по толкова много начини, независимо дали сте облечени по-спортно или пък залагате на елегантност.

Тук съчетах моя верен приятел, кожения панталон, с черно поло. Нямам никаква идея колко такива блузи притежавам, но често залагам на тях. С тях визията винаги ще изглежда шик, а и ще ви бъде топличко.

Преминавам към ботите, които са отново кожени. По този начин визуално се издължават краката още повече.

Черните аксесоари са си задължителни тук. Барета, допълваща панталона и слънчеви очила в нестандартна форма.

Визията е създадена с дрехи, които никога не излизат от мода. Но слагайки тази розова жилетка отгоре, то крайният резултат изглежда повече от прекрасно. Това розово плетиво ми е голяма слабост! Дълго време обмислях закупуването му, тъй като се притеснявах за начина, по който ще го съчетавам. Учудващо, открих много идеи за носене, независимо от специфичния цвят, фуксия, и още по-нестандартните фигурки на овчици. Очаквам, че и през пролетния сезон ще мога да обличам тази забавна жилетчица, като я стилизирам с рокли и гащеризони. А защо не и отново с панталони? Този сезон са много популярни такъв тип плетива, затова и направих специален mood board. Бихте ли експериментирали с жилетка/пуловер с такива фигурки? Ще се радвам да разбера.

Мисля, че няма да се учудите, че завършвам с черно класическо палто. Трудно нося шушлякови якета, затова и залагам на палта през зимния сезон. При закупуването на такъв тип зимна дреха, то винаги държа в състава ѝ да има вълна. По този начин, независимо колкото и тънко да изглежда, то е ясно, че ще държи топло.

Outfit:

Поли: H&M // Панталон: Pause Jeans // Жилетка: Trendyol // Палто: Zara // Боти: Balmain // Барета: Stradivarius // Слънчеви очила: Shein

Ще се радвам да ми споделите дали този тоалет ви е харесал!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s