Blogmas: Chic Winter Wardrobe Must-Haves

Здравейте, приятели!

Навън вече определено е зима и аз отново обличам най-дебелите си дрехи само, за да се стопля. Но въпреки всичките навлечени дрехи по мен, се опитвам да изглеждам стилно и хубаво. И, за щастие, ми се получава! 😄 И за това реших да ви покажа моите must-haves за зимата.

Зимни шапки

Както съм ви казала аз обожавам шапките, а плетените са завладяли сърцето ми. Те не са нещо обикновенно… те са перфектният зимен аксесоар! В момента шапките са много модерни и обичам да експериментирам с тях! Показвала съм ви и различни визии, които може да намерите в категорията Fashion.

img_0075-1

Шалове

Някъде четох, че зимата без шал е като лято без бански и съм напълно съгласна с това! 😄 Те допълват зимните аутфити и ги разчупват. Правят ги много по-симпатични. Особено любими са ми oversized шаловете, защото се вписват перфектно в стрийт стайла. А тук може да видите и outfit с oversized шал.

5dcfced8-f01a-49f9-8727-1c7cc193251e

Пуловери

Сигурно ви е станало пределено ясно, че обичам пуловерите. Включвала съм ги в outfit постове, виждали сте ги в instagram снимки, а много скоро ще има и отделен пост за тях, в който ще ви покажа различни начина на съчетаване. НО са си must-have в гардероба.

img_2213-1 Син пуловер: Esmara by Heidi Klum

Червен пуловер: Esmara

Черно-бял пуловер: Reserved

Палто

Всяка жена трябва да има поне едно палто в гардероба си. За щастие аз съм се сдобила с няколко и си ги нося с голям кеф. Те завършват outfit-а и го правят много по-стилен и красив. Иска ми се да си взема някое по-цветно палто, защото в такова мрачно време цветът е добре дошъл! 😄

 

Kisses, Steffani 

snapseed-6 20 days till Christmas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s