Blogmas: Top 5 products of 2017

Здравейте, приятели!

Този път реших да не пиша за декемврийските ми любимци, но пък реших да ви покажа 5 продукта, без които 2017 нямаше да е същата. 😄 Повечето от тях съм включвала в постовете за любимците ми, но пък нямаше как да не им обърна специално внимание.

Rimmel Wake me up Concealer

img_1896-1

Не веднъж съм казвала, че почти винаги имам черни кръгове, защото често се случва да не се наспивам. Може би това е един от най-най-най-любимите ми коректори! Никога не оставам без него и винаги имам една резервна опаковка вкъщи. Обожавам го просто! Покрива черните кръгове, изсветлява кожата, но не прекалено, а и има блестящи частици, които са толкова фини и придават свеж вид на кожата. А пък и е бюджетен продукт. 😄 Какво повече мога да искам от един коректор?

Nuxe Huile Prodigieuse

img_1880-1

Нямаше как тук да не включа това прекрасно сухо масло на Nuxe. Не знам колко опаковки изхабих тази година, но е уникално. В интерес на истината бях много скептична към маслото в началото и си мислех, че е прекалено хвалено. Но се оказа, че наистина е страхотен продукт. Моето спасение за прекалено сухата ми кожа. А пък лятото използвах маслото със златни частици. То оставя върху кожата един много лек и приятен блясък.

Skinfood Freshmade Coconut Mask

img_1885-1

В последната 1 година кожата ми стана много дехидратирана и каквото и да ползвах не ми помагаше. Консултантката в Sephora каза, че маската на SKINFOOD страшно много хидратира и реших да я пробвам. Адски икономичният продукт и тази опаковка я имам от юли месец и все още не съм я преполовила. Още едно спасение за дехидратирана кожа и с удоволствие ще продълждавам да си я ползвам. 😄

Too Faced Better Than Sex Waterproof Mascara

img_1889-1

Откакто съм си купила тази спирала, не мога да използвам друга. Опитах много дрогерийни спирали, но нищо не може да я замени. И въпреки високата ѝ цена, си заслужава! Обемът, който придава е уникален и прави миглите просто страхотни! Опаковката също е впечатляваща!

theBalm Mary Lou-Minizer

Беше ми трудно да се огранича до 5 продукта и много се чудех кой да е последният.Има много продукти, които са ме впечатлили и са си извоювали място в графата ми с любимци. Един от продуктите, който завладя сърцето ми още като видях опаковката му е хайлайтърът на theBalm. 😄 Осъзнах, че не съм влючвала този продукт в любимци, а не мога без него. Продукт, който използвам както за ежедневни, така и за вечерни визии. И никой хайлайтър не може да го замени! Седи много нежно, естествено и красиво на кожата. Консистенцията е лесна за работа, а и е изключително траен.

Kisses, Steffani

snapseed-6

21 days till Christmas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s