Blogmas: Maybelline The Burgundy Bar Eyeshadow Palette Review

Здравейте, приятели!

Днес съм тук, за да ви покажа тази прекрасна палитричка на Maybelline, с която се сдобих наскоро. Нямах никакви намерения да си я купувам, защото съм се заринала с палитри, но когато я видях в дрогерийте не ѝ устоях. 😂 Попринцип съм голям маниак на матовите сенки, но festive настроението ме завладя и отдавна ми се искаше да имам поне една палитра с бляскави сенки.

img_2062-1

The Burgundy Bar съдържа 12 цвята, с които могат да се създават много различни и интересни комбинации. Цветовете варират от златно до червена боровинка и нюанси на тъмно бордо. На гръбчето на кутията има упътване за използване на цветовете по двойки, тройки и четворки, което е изключително полезно. Но това е просто guide и е ясно, че вие самите може да ги комбинирате. Бюджетен продукт, с който може да се създават много различни визии, както за ежедневни, така и за вечерни гримове.

Работи се изключително лесно с нея и не се праши много, което много ме учуди заради блестящите цветове. Имат наистина страхотна пигментация, а и са много трайни.

img_2054-1

Всички цветове са красиви сами по себе си! Изключително съм впечатлена от тази палитричка. Този продукт е перфектен за празниците, които предстоят и визиите, които могат да се създадат с нея. 😊

Kisses, Steffani

snapseed-619 days till Christmas

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s