August Favorites 2017// Любими продукти за месец август 2017

Здравейте, приятели!

Някак си неусетно измина и този месец и онзи ден като осъзнах, че е края на август се шокирах, защото силно се зачудих кои продукти ми направиха силно впечатление през последните 31 дни. Най-накрая намерих перфектния декор за снимките на любимците ми и също намерих страхотна светлина (най-важното).

1. L’Oreal Mega Volume Collagen Mascaraimg_0232-1

Както ви казах лятото използвам много малко грим, но без спирала не мога. И тази на L’Oréal ме впечатли много. Четката е удобна и придава страхотен обем на миглите. Прави ги достатъчно черни. Нанася се изключително лесно, а аз не я пестя и слагам 2-3 слоя. Нося лещи и спиралата не ми създава проблеми и не дразни очите, което ми е изключително важно. Така че ако си търсите спирала, която да придава обем, ви препоръчвам тази.

2. Sephora Wonderful Cushion Matte Lip Cream

Color: Wonderful Purple

img_0237-1

Добре, знам че тъмните червила са за есенно и зимно време, но този berry цвят от Sephora… ооо, уникален е. И сега, когато имам тен на кожата, ми харесва още повече как седи. Цветът може да се наслоява и сам избираш колко тъмно да е червилото. Има красив матов завършек и не изсушава устните. Има кремообразна формула и единственият недостатък на този продукт е, че доста лесно се разтича извън контура на устните.

3.  Organic Shop Body Scrub- Organic Raspberry & Sugar

img_0227-1

Продукт, който ухае повече от невероятно! Не съм голям фен на продуктите, които съдържат малина, защото повечето миришат натрапчиво, но с този не е така. Страхотен скраб за тяло! Не е агресивен към кожата и я ексфолира много добре. А след употребата му кожата ми е по-мека и хидратирана и ухае божествено.

4. L’Oreal Pure Clay Cleanser, Purify & Mattify

img_0226-1

Честно казано към гела на L’Oréal подходих с голямо недоверие, защото преди бях ползвала една от маските от тази серия и ми изсуши твърде много кожата, но този продукт надмина очакванията ми. Взех си този, който почиства порите и матира кожата на лицето. Той е със зелен цвят и съдържа три вида глина. След седмица използване на гела чувствах кожата си по-свежа и чиста. Тъй като правя алергични реакции от повечето измивни гелове и основно използвам бебешки сапун с неутрално pH за почистване на кожата, много се радвах, че нищо не ми се случи на лицето. 😄 Още едно нещо, което ми харесва е, че няма парфюмен аромат.

5. Kombucha Life Mint 

img_0219

Е, това може да не е beauty продукт, но нямаше как да не ви покажа нещото, което ми се превърна в любима напитка за лятото. Изцяло натурална напитка с хубав вкус, която е полезна. Какво повече мога да искам? Комбучата съдържа B-витамини, пробиотици и ензими. Може да намерите повече и информация за напитката в техния сайт, но си струва да я опитате! А ментовият вкус е божествен!

Kisses, Steffani

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s