Bohemian soul

Здравейте, приятели!

Вече е септември месец, но за мен лятото не е свършило и сега ще ви покажа последния летен outfit пост за тази година. Трудно ми е да пусна лятото с дългите слънчеви дни, изпълнени с положителни и приятни емоции, усмивки и пътувания (ама много). НО най-хубавото тепърва предстои! Есента е красив сезон и въобще не е тъжен или носталгичен. Той е изключително чаровен, защото тогава можеш да видиш топлите цветове по дърветата и да им се порадваш.

С гордост мога да заявя, че моето лято беше изключително бохмеско. Защо ли? То беше весело и безгрижно, радвайки се на слънчевите лъчи и времето прекарано с любими хора.

А официалният ми outfit за изминалата седмица беше бански, широка тениска и къси панталонки (в случая удобен гащеризон), без грим и голяма усмивка. Това лято преоткрих лентите и панделки за коса, които седят толкова сладко, а пък и косата ми не влиза в очите ми. А тук подръка имах само шал и просто го сгънах и послужи по същия начин. И да, знам, че имам разлика на различен бански, но пък този ми е любим, защото е изключително simple и удобен. А пък черният бански върви толкова много на тен!!

За една седмица намерих прекрасни места в Синеморец и околията. Снимките направихме на плаж Перла на едно малко заливче, което беше цялото покрито с начупени миди, а водата беше кристално чиста. Скоро ще напиша блог пост специално за пътуването ми до красивия и див Синеморец. So stay tuned, guys!

П.П.: Този пост е спициално за майка ми, която когато се чухме сутринта ми се скара защо не съм качила пост от морето, все още. Love you. maman!

Outfit:

Бански: Za-za Underwear // Гащеризон: Stradivarius

66e47079-ff93-40c7-90c2-92a542601cbc

img_8662-1

img_8676

Kisses, Steffani! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s