Weekly Essentials vol.2

Здравейте, прекрасни хора!

И някак си бързо и неусетно измина тази морска, безгрижна седмица, затова е време да ви споделя за любимиците ми от нея!

Сутрините, посрещнати на брега на морето

Морето ми е едно от най-любимите места и заема специално място в сърцето ми. А рутината, която имам през лятото, когато съм на море, е разходката по плажа и гледането на изгрева всяка сутрин. Толкова любимо и прекрасно! Точно тези моменти ме зареждат с положителна енергия, любов, щастие и свобода!

img_9648-4

Бански от Get Wet

Всяка година си купувам по един нов чифт бански, а това лято заложих на български бранд. Гледам да избягвам да си купувам дрехи от интернет, защото държа да ги пробвам, но този бански ми хареса твърде много и нямаше как да не си го поръчам. Супер цветен, ефектен, секси, а и е удобен. Моделът е “Северно Сияние” и се чувствам като една русалка с него, хаха.

Надуваема поничка

Е, тази седмица детското в мен проговори, приятелят ми се върза на акъла и ми купи надуваема поничка, хаха. Сега се радвам като малко дете и прекарвам 90% от почивката ни във водата с този донът. А и често ще го виждате в Instagram, толкова е instagramable!

img_9772

Balea After Sun Sos Intensiv Kur

Слънцезащитата за косата през лятото има същото значение, както за кожата. Силно слънце, жегата, солената вода и вятъра са фактори, които изтощават косата, водят до загуба на блясък и накъсване. За щастие, началото на лятото намерих тази маска на Balea, която ми спасява косата от жестокото слънце. Омекотява я, хидратира я в дълбочина, прави я бляскава и красива!

Nuxe Huile Prodigieuse Or

Най-най-най-любимото ми олио за лице, тяло и коса. Обожавам го през летния сезон, защото златните частици в него седят много закачливо и красиво на кожа с тен. Подхранва кожата, възстановява я и и я омекотява. Нанасям го и на мокра коса, за да я разплете и подхрани. А на лицето го слагам като хайлайтър.

img_9679

Пожелавам ви една много цветна и позитивна седмица! Радвайте се на хубавото време!

Kisses, Steffani

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s