Last Week Adventures /11.02-17.02/

Здравейте, приятели!

Добре дошли отново в моя блог!

Времето навън става все по-топло и приятно и по този повод реших да направя една нова рубрика, която е малко по-различна, а именно Last Week Adventures. След като “спах” 1 месец зимен сън бе крайно време да започна да ходя наляво-надясно и да се забавлявам. Е, аз съм си такава, че щом времето е студено и непрятно, то аз ще си стоя на топличко и ще се гушкам! 😄 Но вече ми доскуча от домашните занимания и започнах да търся други развлечения. В тази рубрика ще ви разказвам за интересните неща, които ми се случват през седмицата. Надявам се да ми се получи и да се мотивирам още повече за приятни занимания, защото понякога имам нужда просто след тежък ден да се прибера вкъщи и да си сипя чаша вино. 😀 И след това дълго лирическо отклонение е време да започваме! Ето какво се случи през изминалата седмица!

Dali Vino Night

В четвъртък беше Свети Валентин и ще бъда честна… не съм много голям почитател на този празник. Аз си празнувам любовта всеки ден, хаха! Но тази година решихме да направим нещо по-различно и интересно. Затова отидохме на Dali Vino, за да нарисуваме Амстердам, който е за двама. И картините ни се получиха прекрасно, а преживяването беше незабравимо! Сигурна съм, че ще повторим пак!

View this post on Instagram

•𝓐𝓫𝓸𝓾𝓽 𝓵𝓪𝓼𝓽 𝓷𝓲𝓰𝓱𝓽• . . Любим човек, чаша ароматно вино и изкуство! Ето така мога да опиша изминалата вечер, която прекарахме в @dalivino 🎨 А ако имате нужда от вдъхновение и искате да отделите време за себе си, задължително посетете това прекрасно местенце! ✨ . . . . #february #14thfebruary #love #happymoments #inspiration #inspirationtime #artisnotacrime #dalivino #salvadordali #art #photooftheday #potd #vscocam #vscobulgaria #vscobalkan #kunicam #kunifilter #retro #lifestyle #lifestyleblogger #bulgarianblogger #dailydoseofinspiration #dailydoseofinspirationbys

A post shared by Steffani/ Blogger (@dailydoseofinspirationbys) on

Happy second birthday, Daily Dose of Inspiration!

Случи се и това.. блогчето ми направи 2 годинки! Не съм вярвала, че това ще се случи, но аз продължавам на блогвам с една огромна наслада! Харесва ми да споделям с вас нещата, които ми се случват! Харесва ми да правя ежедневието по-цветно и забавно! Радвам се, че в тази 1 година развих и Instagram страницата ми, защото за мен е удоволствие да снимам и да ви показам света през моите очи! А тук може да видите поста за първата годинка на блога, който е много специален, а снимките са ми страшно любими!

View this post on Instagram

•𝓗𝓪𝓹𝓹𝔂 𝓫𝓲𝓻𝓽𝓱𝓭𝓪𝔂, 𝓓𝓪𝓲𝓵𝔂 𝓓𝓸𝓼𝓮 𝓞𝓯 𝓘𝓷𝓼𝓹𝓲𝓻𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷!🎂• . . Днес блогът ми навършва две години! На 14.02.2017 започнах своя блог, за да вдъхнововявам хората покрай мен и да показвам какво се крие в главата ми. Днес с голяма гордост и удоволствие отбелязвам това постижение! Благодаря ви, че ме следите и четете моя блог! . . . . #february #14february #birthday #birthdayblog #happybirthday #inspiration #dailydoseofinspo #grateful #gratefullness #dream #dreamscometrue #twoyearsago #twoyearsblogging #twoyearsblog #potd #photooftheday #vscocam #vscobulgaria #vscofilter #kunicam #kunifilter #lifestyleblogger #lifestyle #bulgarianblogger #dailydoseofinspiration #dailydoseofinspirationbys

A post shared by Steffani/ Blogger (@dailydoseofinspirationbys) on

A short trip to favorite town

Винаги си заслужава времето, прекарано в Пловдив! Толкова любим град, който носи артистичен дух! И сега решихме да отскочим до града на тепетата, за да разгледаме изложбата на части от Берлинската стена, която беше много интересна (и фотогенична, хаха). Изкарахме страхотен късмет с времето, което беше толкова прекрасно и слънчево!

А на вас случи ли ви се нещо интересно и различно през изминалата седмица?

За още приключения ме последвайте в Instagram!

Kisses, Steffani!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s