A change is always good 

Здравейте, приятели!

Добре дошли отново в моя блог!

Хубавото и топло време ми действа много добре и ми дава сили за нови приключения. Винаги съм имала проблем с пролетната умора, но учудващо тази година мина доста леко и съм страшно доволна от този факт! Сега съм напълно готова за нови проекти, по които усилено работя и много скоро ще разберете за какво говоря!

Месеците с буквата “р” вече минаха и това ме радва изключително много! 😄 И съм сигурна, че най-доброто тепърва предстои! Това е нещото, което си повтарям постоянно и се е превърнало в моята мантричка. И силно ви препоръчвам да си намерите своя, защото се оказа, че е от голяма полза!

И за да посрещна подобаващо топличкото време, реших да ви покажа един много женствен и красив outfit. Доста простичък, но пък много ефектен!

Според мен блузата с голи рамене е задължителна в гардероба на всяка дама. Тя успява да покаже фино количество кожа и е елегантно и секси. Говорила съм и друг път за това (тук) и с нетърпение чаках да дойде хубавото време, за да се насладя отново на този тренд. И много често може да ме видите с такъв тип дреха. 😄

Реших да съчетая тази карирана блузка с любимите ми boyfriend jeans, които напоследък нося често. Много скъсани и нарисувани- шантаво, както винаги. Този тип дънки преоткрих миналото лято и съм толкова щастлива. Преди въобще не ги харесвах и си мислех, че никога няма да нося такива, но когато осъзнах колко са удобни, реших да им дам шанс. А пък и седят много добре! 😄 И с времето натрупах всякакви модели. Готиното на този тип дънки е, че могат да се носят както в ежедневието с кецове и готин топ, така и на по-официални събития с токчета и сако.

Обувките са семплички и вървят на всичко.

И сигурно сте забелязали, че има нещо различно в косата ми. И друг път съм ви казвала, че в последната 1 година залагам на по-късите дължини поради много причини. Онзи ден се събудих с мисълта, че имам нужда от нещо ново.. по-точно от някаква промяна. И не след дълго чудене реших, че е време да скъся още повече косата си. Престраших се! И тук е времето да кажа, че имах страх от толкова къса коса заради детството ми и фризьорката, която обичаше да експериментира с моята. 🙄 На мнение съм, че промените в живота на всеки са задължителни и трябва да се случват често. А при мен винаги са добре дошли! Все пак не трябва винаги да ни е еднакво! 😄

Sometimes, change is what we need.

Outfit:

Дънки: Zara Basic // Блуза: Reserved // Обувки: Shoe Aquarium

img_5091-1 img_5094-1 img_5110  img_5128-1

Kisses, Steffani

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s