Blogmas 2017

Здравейте, приятели!

Декември е и аз най-накрая мога да ви кажа по какво работих в последните 2 месеца. Време е за Blogmas!

И да, звучи странно, че се готвя за това от октомври, но предстои един много натоварен и динамичен месец. А пък и още тогава ме обвзе коледната вълна. И знам, че на 24 декември ще съм толкоооова уморена от това, НО ще бъда и изключително удовлетворена. Преди няколко дни пристигна и софтбоксът ми и малкият ми блогърски kit е напълно завършен! Така че нямам никакви извинения вече за отменените постове, защото мога да снимам, когато си поискам и не трябва да се съобразявам с дневната светлина.

01c50b39-7ce1-4779-affb-ba9f46bf7ac1

В следващите 24 дни в блога ще ви показвам моят декември, такъв какъвто е. Ще има от всичко по малко- Beauty, Fashion, Food постове. Подготвила съм ви и постове в рубриката, в която най-рядко пиша- #storytime. Според майка ми това е философската ми рубрика 😄 и имам теми, по които искам да си кажа мнението и се радвам, че има къде да го направя. Разбира се ще има и нещо ново. Ще ви покажа моите Empties в Beauty категорията. Още от януари месец събирам празните опаковки от продуктите, които съм употребявала и честно казано много често бях на път да изхвърля двете огромни торби и се колебаех въобще дали да пиша за това (това ми е от зодията 😄).

Та, пред себе си поставям едно голямо предизвикателство да ви покажа ежедневието си за 24 дни и се надявам да ви харесва това, което ще се случва тук и силно се надявам постовете да ви бъдат полезни.

Всеки ден в 11 часа сутринта може да очаквате нов пост. 😊

Приятно четене, приятели!

Kisses, Steffanisnapseed-6

24 days till Christmas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s