Blogmas: Winter Lipstick Collection

Здравейте, приятели!

Като за първи пост от Blogmas реших да е beauty и да ви покажа любимите ми червила, които обичам да нося през зимата.

Ще ви покажа четири от най-любимите ми червила, всичките са матови и тъмни. През по-студените месеци, разбира се, залагам на vampy lips.  И тук има един малък трик: за да седи добре едно тъмно червило, устните трябва да бъдат гладки и добре ексфолирани. Скрабта, която използвам в момента е Mint Julips на Lush и има страхотен аромат, а и си върши работата. 😄 Червилата на Sephora ми станаха много любими в последно време и нямаше как да не ги включа. Имат богата гама от цветове, а и текстурата на всички е страхотна.

Sephora Color Lip Last Lipstick Sephora 19 Pure Red 

Реших да започна с червеното червило, което завладя сърцето ми! 😄 Все си мислех, че съм го включвала в някой пост до сега, НО не… криела съм го от вас, хаха. Всъщност го бях скрила от себе си и бях забравила, че го притежавам докато не го намерих забутано в шкафчето ми с козметика. Когато го нанеса на устинте, се усеща доста течно, но 5 секунди по-късно изсъхва и оставя прекрасен матов завършек. Това си е must-have бюджетно червило в червен цвят.

MAC Retro Matte Liquid Lipcolor 

Uniformly Fabulous 

Нямаше как да не ви покажа и лилаво червило. Преди година не смеех да си сложа такъв цвят червило, защото си мислех, че не ми седи добре, но просто трябваше да се прстраша. Има матов финиш, но проблемът е, че изсушава твърде много устните, но цветът е уникален и няма как да не го нося. 😄

Sephora Wonderful Cushion Matte Lip Cream

Color: Wonderful Purple

Е, започнах с лилавия цвят и ще продължа с него! Това червило е малко по-тъмно от това на MAC. Всъщност цветът може да се наслоява и сам можеш да избереш колко тъмно да е. Текстурата му е кремообразна и се усеща много комфортно на устните.

Maybelline Color Sensational

Color: Midnight Merlot

Това е последното тъмно червило, за което ще говоря. Открих го много скоро, но пък цвета е просто уникален. Текстурата му е кремообразна и не се размазва. Няма как да останете незабелязани с такъв прекрасен цвят на устните.

А вие имате ли си любими червила за този сезон?

Kisses, Steffani

snapseed-6

23 days till Christmas

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s