French Chic

Здравейте, приятели!

Както съм ви казвала най-обичам да пиша и снимам outfit постове и много се вълнувах за този и едвам дочаках петък, за да го пусна (но все пак си има график 😄). Днес ще ви поговоря за френския шик, нейно величество шапката и oversized шаловете. И като един франкофон няма как да не ме вълнува този стил. В последно време започнах да следя много френски блогъри, които ме вдъхновяват да експериментирам с гардероба си. А максимата по-малко значи повече важи в пълна сила за френския шик. Стилно, изящно и проява на идивидуалност. Това са думите, които могат да опишат ясно и точно този стил.

Slim дънки, обикновен памучен пуловер, изчистено вълнено сако, oversized шал и баретата, разбира се- облекло, което супер много ми напомня на френския стил.

Прекрасното вълнено сако го изрових от гардероба на мама, където винаги намирам нещо интересно и различно. Изключително стилно, а и се съчетава толкова лесно. Засега съм го носила само с панталони и дънки, но искам да го пробвам в комбинация с рокля и пола. То е малко по-дълго и леко oversized и ще седи много шантаво и интересно.

Искам да обърна и специално внимание на страхотния oversized шал. Изключително мек и красив. Двулицев е и е прекрасно допълнение към всеки outfit. Перфектен е за студените дни и зиморничавите хора като мен. 😄

И, разбира се, е време да си поговорим и за най-най-най-важното в целия outfit. Черешката на тортата, а именно красивата кожена барета. От много време си търся барета, която да ми харесва и да е различна от останалите. Тази година този аксесоар завладя както модните подиуми, така и стрийт стайла. Но завладя и сърцето ми. 😄 Предава елегантност, но и бохемски стил. И да, това не е шапка за най-студените дни и се опитвам да ѝ се насладя максимално сега.

А вие харесвате ли този стил?

Outfit:

Дънки: ONLY // Шал и шапка: Stradivarius// Очила: Dolce&Gabbana

e9407d3e-7fb8-4be7-b727-69977203e029

3328da86-b258-494d-8c66-3b510688bb31

5dcfced8-f01a-49f9-8727-1c7cc193251e

ac45135c-9636-4678-aae8-de133956cd8a Kisses, Steffani 

 

5 thoughts on “French Chic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s