Maybelline Super Stay Matte Ink Liquid Lipstick Review

Здравейте, приятели!

Силно се надявах да успея да кача поста днес и някак си се получи и открих малко време, за да го редактирам. 😄 В последно време се опитвам да бъда организирана и даже си правя график с ежедневните задачи и засега върви добре! 😄 Надявам се занапред да е по същия начин, защото декември месец ще е дооооста натоварен и ако не съм организирана, ще е пълен хаос!

Преди 3-4 седмици разглеждайки stories в Instagram попаднах на снимка на едно от червилата от новата серия на Maybelline и бях напълно сигурна, че искам да ги пробвам. И още на следващия ден отидох, за да си купя някой от цветовете. Сдобих се с 3 от тях: 20 (Pioneer), 40 (Believer) и 50 (Voyager).

img_1568

Всъщност имах наистина големи очаквания към тези червила, защото гледах първи впечатления на български и чуждестранни блогъри и влогъри и всички даваха положителни отзиви. Но аз останах с доста смесени чувства. Светло и тъмно червеното ми харесаха, но лилавото ме разочарова. И двете червени са изключително покривни, но лилавото не толкова и трябва да отделя повече време за слагането му. Много ми се искаше да не ме разочарова точно този цвят, защото отдавна си търся тъмно лилаво.

И въпреки всичко имат прекрасен матов завършек, а апликаторът е много хубав и е предназначен за прецизно нанасяне. Харесва ми това, че са много издръжливи. Обожавам червила, които не се трият цял ден и не трябва да ги подновявам през 1-2 часа.

img_1648

Ако трябва да бъда честна светло червеното е най-най-любимото ми. Перфектното червено за есента. Със студен подтон и на устните изглежда малко по-тъмно, отколкото на swatch-овете.

Едно от нещата, които не ми хареса е това, че се премахва изключително трудно. И ми е нужно много време да премахна цялото количество от устните си. Хубавото е, че не изсушава чак толкова много устните, а и се усеща доста комфортно.

За цената си от 15-16 лв. в дрогериите червилата са хубави, дълготрайни и достатъчно пигментирани. А и опаковката им е красива и изглежда много луксозно.

img_1612

Kisses, Steffani 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s