Summer yourself 

Здравейте, приятели!

Finally, влязох в график с постовете след много почивка и релакс. 😂 Имам толкова постове, които чакат само обработване и се надявам скоро да излязат на бял свят.

Лятно ми е и най-накрая стигнах до морето. Наснимах много, пих страхотно мохито, намерих уникални места (ще ви разкажа скоро за тях), попекох се и се забавлявах.

Все пак август е месец за приключения, безрасъдство, смях и любов!

Почти всяка сутрин ставах рано, за да се разхождам, гледам изгрева или просто да се наслаждавам на красотата. Не веднъж съм казвала, че съм душевно свързана с морето и обожавам времето, което прекарвам там.

Снимките, които направихме бяха още на първия ден, защото нямах никакво търпение. А outfit-ът ми стана любим-просто защото е бански, който е със закачлив надпис.

А сега е време да ви разкажа и за локацията, на която направихме снимките. Аз съм голям почитател на Несебър и това е едно от най-любимите ми места. А скалите се намират на Южния плаж и гледката от тях е повече от впечатляваща, особено рано сутрин. И всъщност това беше причината да снимаме там и по това време. Беше понеделник сутрин и така седмицата ми започна перфектно. Събудихме се рано, пихме силно кафе и се запътихме към крайната цел, за да се полюбуваме на изгрева. А сега е време и вие да се насладите на снимките и изгрева.

Outfit:

Бански: Cropp// Къси панталони: Pause Jeans

 

img_9708

fullsizerender-6

 

Location: Южен Плаж Несебър

Photography: The Ema’s Pws

Kisses, Steffani

 

One thought on “Summer yourself 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s