Last Week Adventures /29.04-05.05/

Здравейте, приятели!

В последната седмица се случиха изключително интересни неща, затова реших да ги споделя с вас!

Разбира се, вече се възползваме от хубавото време и разходките стават все повече, затова и тук ще ви споделя за много такива, хаха.

Разходка до Рилския манастир

На втория ден от Великден решихме да отидем до едно от най-любимите ми места в България, а именно Рилския манастир. Това не е само страхотна туристическа дестинация, но и е ценно място, на което се съхранява българската история. Насладихме се на хубавото време и на красотата на планината!

img_1890

img_1914

img_1937

img_1942

Нов епизод на “Игра на тронове”

Е, и аз съм голям фен на този сериал! Не го гледам от самото начало, но преди година приятелят ми ме запали по него и сега с нетърпение очаквам всеки нов епизод от сезон 8, който е и последен, за съжаление. 😭 Тази седмица излезе и епизод 3, който беше ЕПИЧЕН, затова и реших да споделя за него тук. Беше излъчена една от най-големите битки, които някога са поставяни в киното и телевизията. Войната между живите и Белите бродници завърши грандиозно! А вие фенове ли сте на “Игра на тронове”?

img_2288-1

Разходки из слънчева София

Както разбрахте обожавам пролетта, затова повечето време го прекарвам навън. А най-любимо ми е да се разхождам из уличките на София. Ах, любима София! Има толкова много прекрасни местенца в столицата ни, които са перфектни както за разходка, така и за снимки, хаха. А ето и няколко снимки от последната такава.

img_2185-1

img_2191-1

img_2176-1

Lenny Kravitz Raise Vibration Tour 2019

“Collect moments, not things”

За рождения си ден получих един прекрасен подарък, а именно билети за концерта на Лени Кравиц. Иска ми се да си подаряваме повече емоции, отколкото неща, защото е много по-стойностно. Защото емоциите остават завинаги!

И този концерт дойде като глътка свеж въздух в натовареното ми ежедневие. Беше наистина прекрасно! Емоционално и красиво! Страхотно шоу с невероятна енергия, качествена музика и себераздаване на сцената!

Един човек, който е отдаден не само на музиката, но и на изкуството! Творец!

А кулминацията на вечерта беше изпълнението му на песента “Here to Love”, придружено с едно уникално послание: “Трябва да се гордеете със страната си, всички трябва да се гордеем с държавите си! Едно от нещата, с които се гордее всяка държава е химната си. Но аз мисля, че трябва да има един глобален химн, защото всички сме едно”.

img_2216

img_2238-1

View this post on Instagram

Sofia! Y’all burned it down tonight!

A post shared by Lenny Kravitz (@lennykravitz) on

 

Е, това беше моята седмица! А вашата как премина? Случиха ли ви се интересни неща?

Последвайте ме в Instagram, където споделям повече снимки от ежедневието си!

Kisses, Steffani

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s