#Throwback

Здравейте, приятели!

Петък следобед е, а аз го прекарвам в леглото, увита в топло одеало и с чай в ръка. Октомври е един от любимите ми месеци, но носталгията от топлите, летни дни вече се появява. Реших да направя throwback и да ви покажа една от най-любимите ми рокли за ранните есенни дни, която успях да нося само няколко пъти тази година.

Както сте забелязали, аз съм голям маниак на тема рокли и като видях тази на витрината на един магазин бях сигурна, че ще е моя. Тя е в зелен цвят (или каки цвят🤔) с флорални мотиви, възел отпред и волани. Неща, които са много актуални за този сезон и може да видите навсякъде по дрехите. И с нетърпение чакам да дойде пролетта и да успея и тогава да я понося.

Това лято постоянно носех текстилни кецове, които сама си украсявах. Тези бяха с тюл и сатенени панделки за връзки. Този вид обувки бяха в списъка ми с must-haves за лято 2017 и никъде не тръгвах без тях. Те са удобни и вървят на всичко, а комбинацията им с рокля е просто върховна!

Е, дойде времето да ви разкажа и за шапката, която съм ви показвала в друг outfit пост. Тя също беше в списъка с must-haves. След дъъъълго време прекарано в обикаляне на всевъзможни места, където може да има шапки намерих тази. Тя е в цвят пудра и е от Стилна Жена. Шапката бе най-носения аксесоар това лято, променяше изцяло outfit-ите ми, правеше ги да изглеждат много кокетно, а и ме предпазваше от лъчите на слънцето.

img_1020

Снимките са направени някъде из Синеморец по залез слънце и много ми се искаше да снимаме поне веднъж точно в “Златният час”. Все пак тогава светлината е най-добра!

Е, приятели, това е от мен! Желая ви хубав и спокоен петък!

Outfit:

Рокля: Laleto // Шапка: Стилна Жена // Гривна: SIX

img_1010

img_1016

img_1001

Location: Sinemorets, Bulgaria

Photography: The Ema’s Pws

Kisses, Steffani

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s