Summer limited edition by Cien

Здравейте, приятели!

Днес ще си поговорим за продуктите, с които ни изненадаха марката на Lidl, Cien. Когато излязоха на пазара видях, как много от beauty блогърките и влогърките си ги взеха, но аз не изпитвах голямо желание да ги пробвам. Докато един ден не бях в Lidl и когато видях колко малко от нещата са останали, реших да им дам шанс. Опаковките им са толкова свежи и ме зареждат с лятно настроение. Ароматите им са също много приятни.

1. Shower Body Milk

Ще започна с продукта, които ме впечатли най-много. Не съм фен на млеката за под душ, защото след употребата им имам чувството, че порите ми се запушват. Но млякото на Cien е много леко, хидратира добре кожата и има страхотен аромат- ПЕРФЕКТНО. Майка ми също много го хареса и се превърна в новият ни любимец. Готиното е, че след баня не губя време, в което трябва да се мажа с лосион за тяло и мога да се облека веднага.

img_0388-2

2.Hand Exfoliant

Другият продукт, който ме впечатли много, е ексфолиантът за ръце. Имам много суха кожа на ръцете и трябва да ги мажа постоянно с крем. Ексфолиантът ги омекотява много добре. Нанасям го вечер, масажирам ръцете си с него, а след това слагам от крема за атопична кожа на Bioderma, за който съм говорила тук.

img_0375-2

3. Dead Sea Salt Oil Exfoliating Scrub

Към този продукт имах страшно много очаквания, защото обожавам скрабовете за тяло. Ще бъда честна- не ме впечатли въобще. Има изключително силен (чак неприятен) аромат, а частичките не са много едри и според мен не ексфолира добре.

img_0366-2

4. Shaving Cream & After Shave Balm

Реших да обединя мнението ми за двата продукта за бръснене в един абзац. И гелът за бръснене, и лосиона след бръснене имат страхотен аромат. А след употребата им краката ми са много гладки.

img_0381-2
В интерес на истината, не очаквах много от тези продукти, но за цената си са много добри. За всеки случай се запасих с няколко опаковки от млякото за под душ и лосиона за след бръснене. Много ме е яд, че взех последната опаковка от ексфолианта за ръце, защото и той много ме впечатли.

А вие пробвахте ли продуктите на Cien от лятната им серия?

Kisses, Steffani

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s