HELLO AGAIN // THE RETURN OF DAILY DOSE OF INSPIRATION // AUGUST VIBES

Здравейте, прекрасни хора!

Добре дошли в моя блог!

Отдавна ми се искаше да кажа тези няколко думи, да седна пред компютъра и да се върна към блогването! Оказва се, че това е нещото, което ме прави истински щастлива и пълноценна. Запълва времето ми и ме кара да се чувствам полезна, защото тук споделям своя опит в различни области, мнения и преживявания. А какво по-хубаво от това, да има място откъдето да прочетеш нещо, за което се интересуваш и искаш да събереш повече информация?Истината е, че аз съм от хората, които обичат да четат блог постове… едно от най-любимите ми неща е да си направя кафе, да седна на “моето” си място вкъщи (цветен пуф, който седи на земята) и да отворя сайта на блогър, който следя. Разбира се, ежедневието ни е безкрайно забързано, не винаги имаме време, което да отделяме за такива занимания, затова и насочвам повечето си сили в Instagram– там качвам ежедневно сторита и постове с кратки описания, както и много въпросници, на които може да отговаряте. Обаче, наскоро с една приятелка се заговорихме за това, че Instagram публикациите са до време- хората ги виждат, реагират по някакъв начин, ако им допаднат и след това забравят за тях. Не винаги могат да извлекат нещо полезно, освен да видят едно красиво поднесено визуално съдържание. И със сигурност забравят за повечето снимки и видеа, които са видели, затова и стигнахме до извода, че всичко написано в блога- остава.

Мислейки над това, реших че е крайно време да се завърна към това любимо мое хоби. Осъзнах какво “богатство” имам, а именно тази уеб страница, над която работя от 4 години насам усилено. Преди 2 години, на 1 август, пуснах изцяло нова версия на уебсайта си. Ребрандирах начина, по който изглеждаше Daily Dose of Inspiration by Steffani, промених стила си на снимане, начина на споделяне с вас и си обещах, че с всеки един пост ще се опитам да ви предавам приятна, но и полезна информация.

Животът сериозно ме дърпа в различни посоки, а задълженията са безкрайни, но вътрешно си казвам, че това е просто едно оправдание! Ако имам желание, то винаги ще намеря начин. Затова ето ме тук, без да давам обещания кога точно ще публикувам, но с голяма доза старание и мотивация да го правя. Ще говоря за всичко, както винаги! 😅 Аз съм от хората, които трудно млъкват и трябва да си разкажат цялата история на живота, хаха. Смятам през предстоящата седмица да пусна един кратък Life Update, с това какво се случва около мен, а след това Spring-Summer Essentials. Може някои от вас да знаят, че всяка неделя пусках Weekly Essentials, където споделях за 5 продукта и/или преживявания, които са ме впечатлили през седмицата. И тъй като има много неща, които присъстват активно в ежедневието ми, то задължително искам да ги споделя с вас и да си намерят местенце тук, в Daily Dose of Inspiration.

В този обобщаващ пост ще отделя и минутка, за да се представя, ако има нови тук. Здравейте, казвам се Стефани и съм на 20 години. Определям се като един цветен, емоционален и усмихнат човек, който обича да говори и споделя. Така и се роди идеята за мой собствен блог! Кръстих го Daily Dose of Inspration by Steffani, като с това име и съдържанието, което създавам, целя да нося положителни емоции и доза вдъхновение в ежедневието на читателите ми. Започнах с идеята това да е уеб местенце за мода, козметика и пътувания, но в годините концепцията му се промени. Сега ще намерите от всичко по малко, пречупено през моята гледна точка.

Where life meets inspo.

Добре дошли в моя малък свят!

А за хората, които винаги са ме подкрепяли: благодаря ви! Две наглед кратки и прости думи, но пълни с много значение, смисъл и любов. Вие сте невероятни!

Започвам месец август подобаващо! Доволна и щастлива! И за да направим началото на месеца още по-красив, то съм подготвила и кратък moodboard. Приятно разглеждане!

А за мен започва едно красиво приключение! Daily Dose of Inspiration, липсваше ми!

Август е пясък по кожата, солен вкус, бурни вълни, незабравими емоции, сламени шапки, слънчеви лъчи и лунички, студени коктейли, изпити на плажа, заедно с добра компания. Август е щастие!

„Всичко красиво и магическо се случва между месеците юни и август.“

– Джени Хан

„Летен следобед – най-красивите две думи в езика.“

– Хенри Джеймс

А ето и какво казват АртАкция за август: https://atrakcia.bg/article/5-restart/296-oda-za-avgust?fbclid=IwAR14822hlEGrs4eDjB5hSBNYaGgttoGhxMkn1h3GF0WRCcyX0UOe7VZwHcI

За да виждате повече кадри от ежедневието ми, може да ме последвате в Instagram.

Пожелавам ви един незабравим месец!

Kisses, Steffani

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s