#BLOOMINGMARCH: КРАЯТ

Здравейте, прекрасни хора!

Добре дошли в последния ден от #BLOOMINGMARCH!

Истината е, че ми е малко тъжно, пишейки това, защото приключението и предизвикателството, в което се впуснах, приключва. Но това не означава, че много скоро няма да направя нещо подобно на тази поредица, тъй като ми беше изключително приятно да пиша, редактирам и публикувам всеки ден! Всъщност най-хубавото и красиво нещо от #BLOOMINGMARCH беше допирът ми с вас, мили хора! Благодаря ви от сърце за подкрепата, която получих, за хубавите думи и коментари, за това, че отделяхте от ценното си време ежедневно, за да четете моите истории, които пишех с много любов! Вие сте страхотни!

И днес постът въобще няма да е дълъг, но пък ще бъде изпълнен с много красота! Красота, идваща от лилиумите, които крещят пролет, слънчево и добро настроение!

През последния един месец осъзнах, че когато предизвикваш себе си, животът става много по-интересен, а ти се мотивираш да постигнеш целта си. Така и се чувствах през март!

Плюсовете от това да предизвикаш себе си са безкрайно много:

• изграждаш увереност;

• израстваш като личност;

• мотивиран си;

• зает си и нямаш капка свободно време (и това е нещо много хубаво);

• поемаш контрол върху живота си;

• постигаш цел всеки месец;

• търсиш вдъхновение навсякъде;

• ставаш много по-креативен.

Е, за себе си считам, че изпълних това предизвикателство, независимо че не всички 31 поста се появиха тук. Сигурно сте забелязали, че през изминалата седмица не бях толкова активна, колкото трябваше, но едно физическо неразположение, свързано с очите ми, не ми позволи да работя нормално. Не искам да го крия от вас, не се справих перфектно, но това не означава, че ще осъдя себе си и ще си кажа, че не съм успяла. Една от главните причини да предприема правенето на #BLOOMINGMARCH беше да накарам себе си да изкореня вината за себе си, когато не направя едно нещо докрай. Аз съм един жесток перфекционист, който иска да прави всичко съвършено. И мисля, че се досещате как точно ми действа това! 😅 И тук искам да ви дам един съвет… или по-скоро извод, който си направих от всичко това:

В този интересен свят, в който живеем, няма перфектни неща. Понякога нещата не трябва да бъдат безупречни, всички грешим, понякога нямаме достатъчно време, а друг път нямаме желание, но това не означава, че трябва да си даваме здравето и настроението за тези моменти.

Красотата се намира в несъвършенствата!

Разбира се, това не означава, че дните, в които не съм публикувала, няма да бъдат компенсирани. При първа възможност ще го направя и #BLOOMINGMARCH ще бъде изцяло завършен!

Черпя ви с виртуална чаша вино и ви подарявам по един виртуален лилиум, които да направят слънчево настроението в душата ви!

Благодаря ви за подкрепата!

Kisses, Steffani

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s