#BLOOMINGMARCH: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

Здравейте, прекрасни хора!

Вчера в Instagram stories ви помолих да ми зададете различни въпроси, които ви интересуват, а аз ви обещах, че ще отговоря на тях тук. И ето спазвам своето обещание, като в следващите няколко минути ще отговарям на всякакви въпроси. Благодаря ви от сърце за всички запитвания, за мен беше изключително интересно преживяване. Върнах се във времето, когато в училище си разменяхме лексикони и ги попълвахме.

Направете си кафе, защото отсега ви предупреждавам, че леко се увлякох. Сладкодумност, хаха! Нека да започваме!

БЛОГ

В: Мислиш ли април или май да направиш нещо подобно, като идея на мартенското издание #BLOOMINGMARCH?

O: Истината е, че последният един месец за мен беше изключително мотивиращ и се върнах към началото си, което започна именно с блогването в Daily Dose of Inspiration by Steffani. В последната половин година бях загубила вдъхновението си да пиша и проектът #BLOOMINGMARCH ми помогна да си го върна, затова и със сигурност ще направя нещо подобно през предстоящите месеци.

Разбира се, винаги съм отворена за идеи, така че ако ви се чете нещо специфично, споделяйте!

В: Ще дадеш ли някакъв съвет за създаване на блог?

О: Направи го! Дори и за миг не се съмнявай в идеята си, а само работи по реализирането ѝ! В продължение на години говорех за създаването на блог, но нямах смелостта да се впусна в това приключение. За мое огромно щастие, получих голяма подкрепа от родителите си, които ми повтаряха: “Не го мисли, а го направи, пък каквото стане!” и 4 години по-късно аз смятам, че това е едно от най-добрите решения, които съм взимала, а хобито ми се превърна в професия.

В: Как откриваш местата за фотосесии?

О: Ох, този труден въпрос! Доста хаотично се случват нещата при мен: избирам си визия и излизам навън, без да имам ясна идея къде ще я снимам. И в повечето случаи, местата си “изскачат” от самосебе си. Наистина през цялата разходка се вглеждам в различни обекти, представям си ги как ще изглеждат на снимка и дори експериментирам. Все пак си имам и един списък в Notes, където съм си записала фотогенични кътчета, нещо като план “Б”.

В: Откъде черпиш вдъхновение за съдържанието, което създаваш?

О: Опитвам се всеки един ден, всяко нещо, с което имам допир, всеки разговор, който водя, дори метеорологичното време, да ми носят вдъхновение и да ми дават идеи. За щастие, в повечето случаи тези неща ми дават много положителна енергия и ми помагат. Разбира се, ровенето из Pinterest, откриването на различни Instagram акаунти и гледането на видеа в YouTube също ми помага.

Доволна съм, че вече приемам изпадането в тези моменти, като нещо нормално, тъй като дълго време се борех с това. Не винаги можем да раждаме идеи, да ни се пише, снима и обработва… да ни се твори!

ЗА МЕН

В: С какво се занимаваш?

О: Студент съм по “Реклама” в Нов български университет, като в момента съм втора година. Силно ме влекат социалните мрежи и дигиталния маркетинг, затова и се насочвам към тях.

Засега създаването на съдържание за социалните мрежи и управлението на няколко страници ме правят изключително удовлетворена и смело мога да твърдя, че се занимавам с това.

В: Какво обичаш да правиш през свободното си време? Имаш ли си хоби?

О: Творенето под всяка една форма! Обичам да рисувам, пиша, снимам и чета книги – това и са дейностите, които практикувам през свободното си време. През последната една година се запалих по кулинарията, така че приемам и готвенето като свое хоби.

В: Коя е най-любимата ти книга?

О: Не мога да кажа, че имам само една любима книга, но “Крадецът на книги” на Маркъс Зюсак е четивото, което мога да прочета отново и отново.

Ето тук говоря надълго и нашироко за произведението на Маркъс Зюсак: https://shy.bg/knigi-influensari/

В: Кой е последният сериал, който гледа?

О: Тук специално си отворих Netflix акаунта, за да проверя, хаха. През декември месец изгледах Bridgerton, просто защото ми се гледаше нещо леко и неангажиращо. Оттогава не съм започвала нов сериал, въпреки че имам един дълъг списък с чакащи такива. Ако знаете някой интересен, препоръчайте ми!

Чакам с нетърпение сезон 5 на Money Heist – сериал, който силно ме грабна.

А ето и списъкът ми с чакащите:

  1. Lupin
  2. The Crown
  3. You
  4. The Queen’s Gambit

Ето тук ви разказвам за любимите ТВ шоута както на мен, така и на половинката ми: https://dailydoseofinspirationbys.com/2020/06/25/what-we-watch-on-netflix/

В: Спортуваш ли?

О: Много ми се ще да кажа, че спортувам активно, но не е точно така. За всичко намирам мотивация, но не и за това. За щастие, с половинката ми сме си поставили за цел да се върнем към спорта, главно за здраве и тонус. Преди ходех на Kangoo Jumps, тичах и правех йога, но след първия локдаун някак си мотивацията изчезна и смятам, че този проблем не е само при мен!

ПЪТЕШЕСТВИЯ

В: Кои места искаш да посетиш през тази година?

О: Предвид ситуацията пътешествията, които ще направим, ще бъдат из България. Родината ни има толкова красиви кътчета, като сега ни се отдава възможността да ги опознаем повече. Лещен, Ковачевица, пещера Проходна (Божиите очи), потопената църква в язовир “Жребчево” са местата, които ми изскачат веднага в главата, но разбира се, си имам един дълъг списък с красиви кътчета из България.

КРАСОТА

В: С какво къдриш косата си?

О: С автоматичната маша на Philips Moisture Perfect.

Направих цял пост за грижа за косата, оставям линк към него: https://dailydoseofinspirationbys.com/2021/03/03/bloomingmarch-haircareessentials/

В: Любим козметичен продукт за несъвършенства (пъпки)?

О: Най-обикновен салицилов спирт, независимо дали ще е 1 или 2%, както и локалния лосион на Sephora: Sephora SAL CLARIFYING LOTION. Чувала съм, че пачовете им за пъпки също са много добри (SEPHORA ANTI-BLEMISH PATCHES).

В: Кои са разкрасителните процедури, на които се подлагаш?

О: Бих казала, че те са доста базови, а именно маникюр, педикюр, козметик и фризьор. От година насам ходя и на ламиниране на вежди, като мога да кажа, че това беше една много нова и различна процедура. Не съм от хората, които ходят на “екстравагантни” разкрасителни процедури. Дори и с козметичката си не експериментирам, хаха, правя си нормално почистване на лице и антицелулитни масажи.

Е, прекрасни хора, това е от мен! Надявам се, че не съм ви надула главата, но ми беше много интересно да отговарям на въпросите, които сте ми задали. Отново искам да благодаря на активността ви!

Kisses, Steffani

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s