#BLOOMINGMARCH: НЕЩАТА, КОИТО МЕ ПРАВЯТ ЩАСТЛИВА

Здравейте, прекрасни хора!

Работната седмица беше изключително натоварена, луда и като цяло един мини хаос, затова в wellness събота ще внеса положително настроение с няколко неща, които ме правят истински щастлива. Защото може денят да ни е започнал зле, но в следващите минути искам да ви внеса цветни емоции, надежда и усмивки.

Свежи цветя

Нещото, което ми дава много цветно настроение и положителни емоции са свежите цветя, които можеш да си сложиш във ваза, за да красят дома ти и да те усмихват всеки път, когато ги видиш. Много обичам да си купя лалета или рози от някой супермаркет, да се погрижа за тях, да ги сложа в красив съд, да си направя кафе и просто да се наслаждавам на гледката.

Кафе

Е, като споменах кафе по-нагоре, то нямаше как да не присъства в този списък. Най-любимата ми напитка, която мога да пия по всяко едно време на деня и направено по всякакъв начин.

Истината е, че малките неща в живота ме правят безкрайно удовлетворена. В годините се научих, че точно от тях идват най-силните емоции. И ето едно малко нещо, което може да ме зареди страшно много. Близо до нас има сладкарничка, в която правят страхотно капучино, затова когато не се чувствам добре, просто се обличам и отивам на разходка до нея. Поръчвам си ароматно кафе… може и нещо сладко за хапване, а след това се връщам вкъщи по най-дългия възможен път, хаха. Действа ми изключително успокояващо и зареждащо!

Разходки

А като казах разходки нямаше как да не споделя и за тях! Станаха ми много любими, особено след поредния lockdown. 😅 Обичам когато времето е хубаво да съм навън в някой парк с любим човек и да не се спираме, да се разхождаме и наслаждаваме на тези моменти.

Хубавият сън

Едно от нещата, което ме прави истински щастлива е, когато се наспя и не се чувствам гузно! Какво имам предвид ли? Всеки един ден ставам към 6:30-7:00 часа, за да може да свърша всички задачки, които имам. Това се случва дори и уикендите, но в моментите, в които се успивам, то аз започвам да се чувствам гузно, че съм изпуснала 1-2 часа, в които съм могла да свърша нещо. Да… изключително странна черта, която създава лек дискомфорт, затова и обичам, когато се наспя, стана и не бързам за никъде. За щастие, половинката ми ме научи, че не винаги трябва да бързам и че задачите могат и да почакат!

А сега отивам да се наслаждавам на съботата, независимо от времето, което е малко “сърдито” и студено! Пожелавам ви един красив уикенд, изпълнен с ароматно кафе, топли прегръдки, хубава литература, спокойствие и любов!

Kisses, Steffani

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s