#BLOOMINGMARCH: ЛАМИНИРАНЕ НА ВЕЖДИ

Здравейте, прекрасни хора!

Добре дошли отново в моя блог!

В beauty сряда ще си говорим за процедура, която си правя от година насам и тотално промени живота ми. Нещо, за което съм ви споделяла неведнъж в Instagram в постове и на stories, но никога не съм ви разказвала надълго и нашироко. Говоря ви за процедура, за която нямах и идея какво точно представлява преди година, а сега буквално не мога да живея без нея. Става въпрос за ламиниране на вежди.

Неведнъж сте ме питали какво точно правя на веждите си, но това, което ме накара да пиша по тази тема е впечатленията ви, които имате за тях в едни по-близки кадри, които споделих наскоро с вас. Там имах и коментар, затова как това е една интересна тема, която да засегна, а аз слушам и изпълнявам!

В този пост ще разберете какво представлява процедурата ламиниране на вежди, защо реших да прибегна до нея, при кого си я правя и как се грижа за тях. Да започваме!

Какво представлява ламинирането на вежди?

Това е процедура, която дълготрайно стилизира косъмчетата с помощта на специални продукти. То е подходящо както за гъсти и непокорни вежди, така и за по-тънки такива, които имат нужда от придаване на форма и обем.

Какви са плюсовете на тази процедура:

✔️ Покорява косъмчетата на веждите, придава им еднаква форма.

✔️ Изглажда ги и ги фиксира.

✔️ Прави ги по-подредени.

✔️ Повдига косъмчетата нагоре.

✔️ Помага за скриване на асиметрията.

✔️ Косъмчетата стават послушни.

✔️ Веждите изглеждат винаги добре оформени, подредени и запълнени.

А ето тук ви слагам пост, в който Оля Дермнджи обяснява за всяка една стъпка от процедурата.

Ако някога сте искали постоянно да изглеждате така, сякаш сте си сложили гел за вежди, то тази процедура е за вас. Имайте предвид, че веднъж направени вежди с този treatment, то един месец и дори повече, няма да се занимавате с тях. Ще се събуждате с направени такива и ще сте сигурни, че изглеждат повече от прекрасно.

Добре е да ви разкажа при кого си правя процедурата! Не е при някого, когото не познавате, а точно обратното – много често съм ви разказвала за нея, а именно безкрайно талантливата гримьорка Оля Дерменджи. Имам честта да работя с нея и да правим едни страхотни колаборации заедно, но и тя е човекът, който от година насам кара веждите ми винаги да изглеждат безупречно. Тя е посланик на Givenchy, постоянно развиващ се гримьор и феята на веждите, които са и една голяма слабост. А ето тук имах възможността да направя едно страхотно интервю с нея, в което всеки ще намери някакво вдъхновение.

А в профила на Оля ще намерите изключително полезна и изчерпателна информация за процедурата, както и всички услуги, които предлага.

А защо реших да прибегна към ламинирането на вежди?

Имам огромният късмет да имам едни гъсти и буйни вежди, които в годините от неправилно оформяне и постоянно скубане, започнаха да изтъняват. Ставаха все по-неподредени и различни. Дълго време исках да направя нещо с тях, защото въобще не си ги харесвах и имах чувството, че с времето стават все по-зле.

Веждите ми преди да започна с процедурите

Срещайки се с Оля за първи път, тя ми разказа с какво се занимава и как това ѝ е слабост, а аз бях напълно сигурна, че някой ден ще се оставя в ръцете ѝ, за да направи веждите ми безупречни. Година (и 5 процедури) по-късно аз с любов говоря за рамката на лицето си и съветвам всички дами, покрай мен да се подложат на тази разкрасителна терапия.

Сега чувствам веждите си много по-здрави, оформени и красиви. Те станаха изразително гъсти и копринени.

Веждите ми при втората процедура

Споделям ви и накратко как се грижа за тях в момента:

✔️ Ходя на месец и половина при Оля на вежди, като тя им прави основното оформяне.

✔️ След процедурата е добре 24 часа веждите да не се мокрят, чистят и тн., за да може ефектът да бъде по-дълготраен.

✔️ През останалото време премахвам само косъмчетата, които порастват и ме дразнят, главно тези в основата на нослето.

✔️ Вечер слагам арганово масло, което подхранва и хидратира кожата отдолу. Това го правя отскоро, но грижата след процедурата също е от голямо значение.

Кратко видео от последната ми процедура

Веждите са една изключителна част от лицето ни! С дори и малка промяна по тях, може да постигнете коренна разлика във външния си вид! Те са отличителна черта на нашата индивидуалност, затова и толкова обичам да се грижа за тях! Радвам се, че имах възможността да разбера за тази разкрасителна процедура и Оля така да ме запали по нея, че в момента да не мога без да си я правя, хихи.

Надявам се, че успях да отговоря на всичките ви въпроси, относно ламинирането на вежди!

Оставям координатите на Оля тук, ако искате да се възползвате от тази или друга услуга, която предлага:

https://www.instagram.com/wowbrowbyo.d/

https://www.instagram.com/dermenjimakeup/

Важно е да спомена, че постът НЕ е спонсориран. Това е изцяло личното ми мнение и впечатления от този вид процедура!

Kisses, Steffani

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s