#BLOOMINGMARCH: СТАРТЪТ

Здравейте, прекрасни хора!

Добре дошли в моя блог!

Добре дошъл, месец март!

Нямам никакво търпение за предстоящите 31 дни, защото тук в Daily Dose of Inspiration by Steffani ще се случва нещо много интересно! Нещо, върху което работя от много време насам! Нещо, в което вложих труд, усилия и много любов!

Най-женският месец в годината ще бъде изпълнен с красота, вдъхновение и разноцветни теми.

31 дни и 31 поста.

#BLOOMINGMARCH в http://www.dailydoseofinspirationbys.com

Всеки ден в 10 часа.

Ето така ще протече следващият един месец! Всеки ден ще си говорим на различна тематика, ще споделяме опит и ще търсим ежедневното вдъхновение! Та това е идеята, зад която стоя от началото на този блог!

Защо исках да създам такова нещо? Истината е, че в последно време вдъхновението не се намира толкова лесно. Животът ни се промени ужасно много и започнахме да живеем с “новото нормално”, което силно ни подейства. Спряхме да излизаме активно, да се виждаме с приятелите си и да се радваме на малките неща. В последно време, каквото и да ми се случи, аз не мога истински да му се порадвам. Спрях да пиша в моето уеб местнеце, за щастие наблегнах на Instagram страницата си, но сякаш творенето под писмена форма “избяга” от мен. Френският писател Франсоа Рабле е казал, че апетитът идва с яденето, затова и аз ще се доверя изцяло на тази максима.

#BLOOMINGMARCH е едно мини предизвикателство, което поставям пред себе си, което да ме накара да бъда по-консистентна и активна, както и да се завърна към едно мое любимо хоби, а именно блогването. Надявам се, че тази серия от постове ще направи дните ви една идея по-хубави и слънчеви, а ако намерите дневната доза вдъхновение тук, то аз ще бъда безкрайно щастлива!

Разбира се, няма само аз да пиша и говоря тук, хаха. Другата идея, която силно ме подтикна да се захвана с тази нелесна задача е общуването с вас, мили хора. Едно от най-любимите ми неща, качвайки постове и сторита всеки ден в социалните мрежи, са коментарите, които получавам! Защото това е допирът до хората, които ме следят и подкрепят. Затова и за мен ще бъде много приятно и важно в следващия един месец да ми споделяте дали темите, върху които пиша са ви приятни и полезни! Пишете ми, готини хора, споделяйте с мен! Защото запознанствата, които съм направила покрай блога си и Instagram страницата са безкрайно интересни! Та аз самата смятам, че тези две мрежи са една страхотна среда, в която всеки един човек може да споделя своите страст и хобита. Е, алгоритъмът и действията на Instagram не са най-мотивиращите, но това не трябва да ни отказва и спира да показваме своето творчество, под каквато и да е форма.

Последното нещо, за което ще си поговорим в днешния пост са темите и как реших да ги разпределя през седмицата.

Всеки понеделник ще започва с Mood Boards, които да ни мотивират за новата седмица! Във вторник темата ще е Lifestyle, където ще ви разказвам за неща, които отдавна искам да ви покажа и които силно вълнуват както мен, така и вас (Instagram poll-овете са велики и страшно много помагат, когато искам да ви питам от какво се интересувате 😅). В сряда ще говорим на beauty теми. Четвъртък ще правим виртуални пътешествия из красивата ни страна, а пък с тези постове ще целя да ви давам идеи за едни реални такива през почивните дни. Хубавото време вече е тук! 💖 В петък ще говорим за мода и тенденции… слабостта на почти всяка една жена. В събота ще се погрижим за себе си с wellness теми, а пък в неделя ще си говорим за любимците на седмицата! Е, прекрасни хора, това е “програмата”, която съм направила и силно се надявам да ви допада!

Пожелавам ви един невероятно красив и слънчев месец!

А всеки ден в 10:00 часа ще се виждаме в Daily Dose of Inspiration by Steffani!

Kisses, Steffani

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s