Happy Birthday, Daily Dose of Inspiration!

Здравейте, прекрасни хора!

Добре дошли в моя блог!

След месец отсъствие от моето уеб местенце, днес съм тук, за да ви разкажа за 14-ти февруари и защо е толкова специален за мен!

Днес Daily Dose of Inspiration by Steffani става на 4!

Блогът ми вече е на 4 и през тези години, откакто публикувах първия си пост през 14.02.2017, досега са се променили толкова много неща! Това уеб местенце всеки ден ме учи на нови и нови умения.

Както знаете, всяка година пиша в Daily Dose of Inspiration “писмо” за рожден ден, поглеждам назад към началото и виждам невероятното отражение, спомени за различни приключения и изживявания, life updates, темите, които са ме вълнували и тези, които ме вълнуват. Нещо като личния дневник, който споделям със стотици хора! 😅 И съм щастлива, че го правя! Благодарна съм, че имах смелостта да направя уеб страница и да публикувам първия пост, който все още може да намерите тук, като съм го оставила чисто от сантиментална стойност, хихи. Тези 4 години са едни от най-съществните в живота ми, просто защото ме научиха на безброй уроци, но и ми помогнаха да избера професионалния си път! Занимавайки се с Daily Dose of Inspiration by Steffani разбрах, че социалните мрежи и работенето с тях, ме правят истински щастлива и доволна! Digital средата е моят happy place, затова и реших такова да бъде образованието ми, а именно “Реклама”. И всичко това, благодарение на блога ми! 😍

А кои са трите неща, на които ме научи Daily Dose of Inspiration by Steffani?

1. Работата на блогър е 24/7

Много хора смятат, че да създаваш съдържание не е нищо особено! Хаха, силно се забавлявам на тези, които вярват в това твърдение! Може би и аз съм го мислела преди да започна да работя в тази сфера, но се оказва, че създаването на концепции, снимането, обработването на снимки и видеа, писането на блог постове и описания, редактирането, контактуването с хора и брандове отнемат повече време. Блогът изисква работа, време, внимание и търпение. И не се оплаквам, а точно обратното – удовлетворена съм, че имам възможността, силата и енергията да творя в тази сфера. Благодарна съм. Изразът, който изцяло описва приключението ми с Daily Dose of Inspiration by Steffani. А когато някой ми направи хубав коментар за него, когато му е обърнал внимание, то аз съм на седмото небе, защото това означава много за мен!

2. Търпение

През последните няколко години разбрах, че търпението във всяко едно отношение е ключово! Търпението, спокойствието и дори “пускането по течението” подаряват на съзнанието хармония, уют и грижа! А ако не ние, то кой ще се погрижи за нас?

Любовта към себе си е най-важното нещо! Защото трябва да обичаме и уважаваме себе си, за да раздаваме любов на околните! А пък най-доброто предстои! Съдбата си знае работата и нещата се случват в най-точния момент. ✨

3. Експериментиране

Създаването на Daily Dose of Inspiration си е цял експеримент! Снимките, тоалетите, грим визиите, локациите за заснемане, текстовете за блога – всичко това е един огромен експеримент! Блогът ме научи да не ме е страх, че излизам от зоната на комфорт, защото там се случват интересните неща! 😅

А сега е време да ви разкажа и за невероятната украса, с която имах възможност да заснема тази специална фотосесия! Целият фон е направен с много любов, труд и щастие! Тя е създадена, благодарение на Ръчно изработени подаръци ЛИВ-livgifts, които в момента се усъвършенстват в тази нова сфера, а именно изработването на украси за всякакви поводи. Благодаря ви, прекрасни момичета, че отделихте от времето и енергията си, за да създадете тази невероятна украса, която стана фаворит на всички вкъщи. А сега съм сигурна, че и читателите тук също ще я оценят високо! Вие сте страхотни млади творци!

Прекрасни хора, благодаря ви, че ми подарявате най-ценното нещо, а именно времето и вниманието си! Благодаря ви, че 4 години ми показвате подкрепата си както тук, така и в Instagram страницата ми. Благодаря ви, че харесвате съдържанието, което правя, че коментирате и споделяте вашите гледни точки, идеи и мнения! Без вас Daily Dose of Inspiration нямаше да съществува! Страхотни сте!

Kisses, Steffani

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s