BRAVE NEW Christmas – коледна кутия на brave new hair x Кибрит

Здравейте, прекрасни хора!

Добре дошли в моя блог!

Няколко дни преди Коледа ще ви разкажа повече за един специален подарък, който може да направите на себе си и на косата си. Говоря за празничната кутия на Brave New Hair и Кибрит, която съдържа 5 продукта, специално създадени да действат на всичките ѝ слоеве. Използвани един след друг могат да се постигнат бързи и пълни резултати, като тази терапия е изключително подходяща за студените дни. Ухае невероятно на домашни бисквитки и Коледа, а още след първата ѝ употреба косата е много по-мека, бляскава, красива и подхранена.

Интересното е, че продуктите от кутията на Кибрит са лимитирани и са специално разработени за фризьорските салони! Съдържанието на Brave New Hair x Кибрит е направено, така че да се грижи за косата отвътре навън. А сега е време да разгледаме продуктите по-детайлно! Ще ви разкажа за тях, както се използват стъпка по стъпка!

СТЪПКА 1

The Priming Shampoo

Започваме с шампоанът, който нежно почиства и подготвя косата за пълно усвояване на останалите продукти в кутията. Съдържа екстракт от вечнозеленото растение Ceratonia Siliqua, затворен в специална матрица, за да има по-дълго действие. Има подсилващ и защитен ефект, както и осигурява еластичност и устойчивост на косъма…, а действието на терапията започва още от първия продукт!

СТЪПКА 2

The Star Dust Hair Serum

Време е косата да засияе, благодарение на звездният серум, създаден да възстановява косата отвътре. Нанесен след шампоана, той оптимизира и създава нови молекулни връзки, които укрепват кератиновата структура във вътрешността на космения фоликул. Повишава здравината, предпазва от накъсване и осигурява до три пъти намаляване от увреждане на химическо третиране. Нанасяте на косата, изчаквате да подейства и след това, без отмиване, преминавате към СТЪПКА 3.

СТЪПКА 3

The Cookie Cream Sealer

Кремът подсилва действието на серума, като го затваря в косъма, благодарение на активните съставки и специфичното pH, което има. Благоприятства за по-добро разресване и предотвратява накъсването.

След като нанесете крема, разрешете с невероятно красивата четка, която ще намерите вътре в кутията. Разресвате косата си, докато кремът обгърне всяка фибра от нея, а след това я изплаквате обилно с вода.

СТЪПКА 4

The Miracle Enhancer

Последната стъпка от тази терапия се състои в заздравяващият балсам, обогатен с нискомолекулен кератин. Действа отвън, като повишава издръжливостта и еластичността на косата, заздравява и защитава косъма, уплътнява и поддържа структурната му стабилност. Придава един бляскав и здрав вид.

От 2 години насам съм огромен фен на Brave New Hair! 🌟 Винаги съм се грижела добре за косата си и силно държа какви са продуктите, които ползвам за нея. Още от първия път, в който се докоснах до продуктите на българския бранд, разбрах, че това е най-доброто, което мога да дам на себе си. Оттогава до днес аз използвам само и единствено богатата гама от шампоани, балсами, маски и останалите красоти на Brave New Hair. Благодарение на тях, за една година косата ми порасна с около 14 см и сега е много по-здрава, гъста и лъскава. Това “подобрение” го постигнах с няколко серии: Detox, Reboot и Growth.

И сега бях сигурна, че колаборацията на тези две марки ще бъде просто магична! Нямах никакво съмнение в това!

Благодаря на екипа, че ми дадоха възможността да пробвам едни от най-страхотните и изпипани продукти за коса! Прекрасни сте!

Вие пробвали ли сте нещо на Brave New Hair и какво ви е мнението за тях? А “добрахте” ли се до тази кутия, пълна с магия?

Линк към сайта на Brave New Hair: https://bravenewhair.com/

Brave New Hair в социалните мрежи: https://www.instagram.com/brave_new_hair/?hl=bg ; https://www.facebook.com/brave.new.hairbg

Линк към сайта на Кибрит: https://kibrit.bg/

Кибрит в социалните мрежи: https://www.instagram.com/kibrit_bg/; https://www.facebook.com/kibritbg/

Kisses, Steffani

One thought on “BRAVE NEW Christmas – коледна кутия на brave new hair x Кибрит

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s