One skirt, three outfits

Здравейте, прекрасни хора!

Добре дошли отново в моя блог! 

След няколкоседмична пауза аз отново съм тук, готова за нови блог постове, нови тоалети, beauty и lifestyle неща, за които нямам търпение да си поговорим надълго и нашироко! 😍

И всъщност днес ще си говорим за едно от нещата, които най-силно ме вълнуват, а именно модата и ще ви покажа как една дреха може да се носи по няколко различни начина!

В последните няколко месеца се вълнувам все повече от темата за капсулен гардероб и съм сигурна, че в един даден момент ще се обърна точно към него. И този блог пост е една малка стъпка към това мое решение! 😍

Какво, всъщност, е капсулен гардероб?

Това е малка, но подбрана внимателно, колекция от дрехи. Успешният капсулен гардероб подобрява самочувствието, намалява стреса при избора на облекло, както и създава положителни навици при пазаруването на дрехи! Разбира се, този гардероб се базира на по-неутралната цветова гама, но аз все още не мога да се откъсна от ярките цветове, все пак ги преоткрих преди няколко години, хаха! ( Ако ме следите от по-дълго време, то ви е ясно, че повечето ми дрехи преди бяха в тъмната гама! ☺️)

Та, през последните месеци има една дреха, която буквално не свалям от себе си и смятам, че е перфектна за капсулен гардероб. Коя е тя? Това е една невероятно красива пола, създадена от българския бранд Fold Your Mind, вдъхновена от стила на актрисата и собственик на Галерия 28, Патриция Пъндева.

Всъщност полата е част от лимитирана серия, която бе лансирана през месец юни и бе изкупена за по-малко от 2 дни! 😍 А аз имах някакакъв огромен късмет, защото успях до грабна последната 12-та пола! Отдавна си търсех точно такава дреха, която да носи духа на лятото и свободата! Оказа се, че тази ефирна пола с прехвърляне и харбали е изключително лесна за съчетаване и може да се носи с много неща, затова и днес ще ви покажа как аз съчетавам това произведение на изкуството и как тя е подходяща както за ежедневни визии, така и за по-официални такива! 😍

Бялата тениска е винаги добра идея…

Все още не е открита дреха по-свежа, класическа и универсална от бялата тениска! 😄 Възможността за създаване на тоалети с нея са безкрайни, тъй като това е нещото, което се съчетава страхотно с всичко! Една от най-любимите ми комбинации на тази пола е точно с бяла тениска: резултатът е много свеж и красив! Добавям и едно от така модерните скрънчита, както и елегантни пантофки в розов цвят.

Outfit:

Пола: Fold Your Mind // Бяла тениска: Bershka // Пантофки: Be Mine // Скрънчи: AliExpress

За дните, в които искаме да покажем, че сме цветни личности…

Ето и втората интерпретация на тази невероятна пола! Розовият цвят ми е ужасно любим и мисля, че си личи от този тоалет. Наслагване на различни нюанси розово носи толкова много свежест и енергия, а тоалетът стана изключително женствен и стилен!

Outfit:

Пола: Fold Your Mind // Тениска: Nikole Collection // Пантофки: Miss KG // Чанта: Ralph Lauren // Очила: Guess

И нека тази пола стане още по-секси и елегантна…

А ето и една много нежна, елегантна и стилна визия! Благодарение на интересния топ, с който съчетах полата, тя промени излъчването си и тук я виждаме в една много по-различна светлина! Според мен това е перфектната визия за едно плажно парти!

Outfit:

Пола: Fold Your Mind // Топ: ZAFUL // Пантофки: Miss KG

Истината е, че не винаги имате нужда от много дрехи, защото правилно и различно съчетани, те могат да изглеждат като ново попълнение в гардероба ви! 😍

Kisses, Steffani

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s