Hello, Summer

Здравейте, прекрасни хора!

Добре дошли отново в моя блог!

Най-накрая отново съм тук и мога да се отдам на своята страст, а именно писането… писането за всичко интересно, което ми се случва, хихи! Нямам абсолютно никаква идея от колко време насам не съм публикувала тук, но няколко човека покрай мен ми зададоха въпроса “Ама ти кога за последно си писала в Daily Dose of Inspiration?!?”. Това говори много, но истината е, че не знам защо точно спрях с едно от най-любимите ми занимания. Може би, едно от най-логичните обяснения е липсата на свободно време, но в този пост няма да говорим за това, а за много по-приятни и хубави неща! Ще си говорим за мода и ще ви покажа първия тоалет за това лято! Най-накрая времето се оправи и можем да си носим всички тези рокли и цветни дрехи, които търпеливо са чакали в гардероба цяла зима!

По време на карантината нещата излязоха извън контрол и онлайн пазаруването беше моето успокоение! Да, малко попрекалих, но за сметка на това си купих всички нужни дрехи за предстоящия сезон. 😄 И всъщност този панталон е една от най-успешните ми покупки… и звездата на този пост

В последната една година изключително много си промених стила! Най-накрая в гардероба ми варират всякакви цветове, а не само черно и бяло. Ярките и пастелни цветове са една специална част от модата и трябва задължително да присъстват в гардероба на всяка дама! Защото с тях можем да изразяваме креативността си! Защото с тях правим всичко по-цветно и красиво!

Преди месец в един от най-любимите ми сайтове за онлайн шопинг, а именно Fashion Days, добавиха към своя богат асортимент и марката United Colors of Benetton! Разглеждайки сайта, си харесах доооста неща, но този разкроен панталон в така модерния ментов цвят ме спечели веднага.

Има дрехи, които те грабват в първия момент и панталонът на Benetton е точно такъв! Веднага щом го видях си помислих за топлите и красиви летни дни, изпълнени с положителни и незабравими емоции! В главата ми изскочиха различни съчетания и местата, на които искам да го обличам! За щастие, поръчката ми беше “на един клик разстояние” и си я получих за няколко дни! Когато дойде, обаче времето се влоши толкова много, че той трябваше да почака, за да го нося. 😄 За мое огромно щастие, навън вече е слънчево е топло и мога да му се наслаждавам максимално.

Свежото ментово се съчетава прекрасно с бялата риза с голи рамене, която излъчва финес и женственост! Истината е, че този тоалет е супер женствен и секси, но има и един авантюристичен привкус! Облечена в него се чувствам толкова различно, толкова цветно и свободно! Това е тоалетът, който излъчва авантюризъм и свобода! Толкова е бохо и толкова летен, затова и съм щастлива, че той и е първият, който ви показвам за предстоящия сезон! Надявам се, че с него ще изпитам само положителни, красиви и незабравими емоции!

Съчетавам го с любимите ми кецове на Guess и малък кожен клъч на Ralph Lauren.

Outfit:

Риза: Stradivarius //  Панаталон: United Colors of Benetton // Обувки: Guess // Чанта: Raplh Lauren // Обеци: Parfois

img_1232

img_1235

img_1234

img_1240

img_1245

img_1233

img_1237

Ще се радвам да ми споделите дали този тоалет ви е харесал! Изключително съм щастлива, че отново имам възможността да пиша тук и да си комуникирам с вас! Подготвила съм много различни и интересни постове, за които аз самата нямам никакво търпение, хихи!

А сега ви пожелавам един слънчев и страхотен ден!

Kisses, Steffani

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s