#LovelyFebruary: Daily Dose of Inspiration turns 3

Здравейте, прекрасни хора!

Радвам се, че отново сте тук!

Честит петък и честит 14-ти февруари! Посрещам ви с една виртуална чаша вино, защото днес Daily Dose of Inspiration by Steffani става на три годинки! Цели три години!! 😱

j-94

Даа, трудно ми е да го повярвам и затова сега с капсула на времето ще се върнем през 2017-та година, за да ви разкажа за нея! Е, този път ще пропусна историята, че мечтата на едно момиче се е сбъднала, защото вече съм ви я разказвала, но пък ще ви споделя история, която едва ли някога сте чували! И тя е за любовите, които открих през онази не толкова далечна година! Да, правилно прочетохте, любови, защото те бяха 2: първата е блогът, който създадох през месец февруари и си ми е като детенце; а пък втората е моята половинка, която срещнах през късното лято на 2017-та! И някак си той и блогът ми се превърнаха в нещата, без които буквално не мога да живея!

j-110

Неведнъж съм ви споделяла, че животът ми се върти около думата любов! Любовта ми към всичко около мен! Любов към творчеството, писането, модата, гримовете, снимките.. и така на бял свят се появи Daily Dose of Inspiration! Винаги когато някой ме пита как се казва блогът ми, аз започвам с: “Името му е много дълго, така че започвай да записваш, защото ще го забравиш!”. Е, да, но си го обичам, защото в себе си съчетава всичко това, което исках. Още в началото на блога аз просто исках да бъда дневното вдъхновение на някого. Винаги, когато казвам това, в главата ми изниква гледката как някой си пие сутрешното кафе, разглежда социалните мрежи и изведнъж попада на мой пост, който по някакъв начин му дава вдъхновение да пробва нещо ново и различно! Предизвиква го!

inspiration

NOUN

A sudden feeling of enthusiasm, or a new idea that helps you to do or create something

j-107

В последната една година блогът претърпя кардинални промени и една от тях е неговия ребрандинг. Това, може би, е и един от най-любимите ми моменти! Казах си, че е крайно време да направя всичко това малко по-професионално. Отне ми 3 месеца! И съм толкова удовлетворена, че го направих! Сега съм толкова щастлива от това как изглежда уеб местенцето ми. Беше много важно освен ребрандинга и да си купя домейн. За мен това беше една много сериозна стъпка, а и беше първото ми действие от 3 месечното ми приключение! И сега.. няколко месеца по-късно единственото нещо, което мога да кажа е, че целият този труд напълно си заслужаваше! 💗

Но истината е, че без другата ми голяма любов Daily Dose of Inspiration нямаше да е това, което е. Едва ли някога ще иска да се покаже пред вас, но пък бъдете сигурни, че винаги е зад обектива! Той е човекът, който ми помага със снимките и текстовете; той е човекът, който няколко пъти е “спасявал” блога. Всеки един човек има слаби моменти и в моите такива съм искала да спра да работя по блога. Е, за щастие, не съм го правила и точно той е причината за това! Благодаря ти, че ме подкрепяш във всеки един момент, С.! Благодаря ти, че ми даваш сила!

j-119

j-117

И ще завърша с цитат от една от най-любимите ми книги на Фредерик Бегбеде, а именно “Любовта трае 3 години” (не съдете книгата по корицата, в този случай… по заглавието 😄). “Научих преди всичко, че за да бъдеш щастлив, трябва да си бил много нещастен. Без чиракуване, без болка щастието не е трайно. Любовта, която трае три години, е любов, която не е изкачвала планини и не е потъвала на дъното, а е паднала наготово от небето. Любовта е трайна само когато всеки от двамата знае нейната цена и по-добре да си е платил предварително, инак има опасност да трябва да урежда сметката след това. Ние не сме подготвени за щастието, защото не сме привикнали с нещастието. Ние сме възпитани в преклонение пред удобството. Трябва да знаеш кой си и кого обичаш. Трябва сам да си довършен, за да можеш да преживееш една недовършена история.”. 

Търсете своето щастие! Търсете любовта! И не забравяйте, истинската любов НЕ трае 3 години, а много повече!

Е, мили хора, силно се надявам този пост да ви е харесал! Той е много специален за мен!

j-92

j-101

j-95

j-97

Снимките, които виждате са направени благодарение на Йоана Такова от Myphoto by Ioana Takova, с която не за първи път работим заедно, а резултатите както винаги са повече от страхотни! Благодаря ти, Йоана, че винаги се навиваш на лудите ми идеи!

Благодаря ви, че ме следите тук и в Instagram! Благодаря ви, че ми се доверявате! Благодаря ви, че ми давате обратна връзка! Благодаря ви за всички мили думи! Прекрасни сте!

Kisses, Stefani

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s