#LovelyFebruary: Suit and style

Здравейте, прекрасни хора!

Честита сряда!

Времето навън е студено и мрачно, а най-доброто занимание в такива моменти е дългото излежаване под завивките с чаша ароматно кафе. За съжаление, реалността не е точно такава, но за да направя вашия ден по-хубав ще си поговорим за мода! Един от най-любимите ми тоалети е точно този, затова и днес ще ви го покажа по-детайлно! Вдъхновена от емблематичната песен Suit and Tie ви разказвам за силата на жената в костюм!

Още миналата пролет си намерих цветен летен костюм, който буквално не свалих през топлите дни! За него съм ви разказвала тук. И точно закупуването му отключи манията ми по този тип дреха!

Истината е, че костюмите не са това, което бяха! Когато бях малка винаги си представях бизнесдамите в елегантни костюми и на високи токчета и тайно се надявах един ден да нося точно такива. Е, за щастие, модата позволява и без да сме бизнесдами да носим такива дрехи, хаха. И точно това обичам в модата! През годините тя се промени до такава степен, че всички дрехи могат да се адаптират за всеки един случай! Може да експериментираш на воля и в същото време да добавиш нещо свое, нещо уникално!

Костюмите са моят начин да изразя себе си! Красиви и различни са! Изчистеният им силует подчертава фигурата. А чувството, което ме кара да изпитвам е незабравимо: придава самочувствие и толкова женственост!

За мое голямо щастие и удоволствие, и тази пролет костюмите ще бъдат един голям тренд – те ще бъдат разнообразие от цветове, кройки, силуети и материи. В дефилетата на световните марки за пролет/лято 2020 се появиха различни и интересни комбинации!

Ще се радвам да ми споделите откъде мога да си намеря цветен костюм. Много ми се иска да си намеря такъв, но в различен и дори неонов цвят! Искам през пролетта да нося нещо цветно и много интересно, което да внася настроение!

Outfit:

Костюм: Jake’s // Тениска: Massimo Dutti // Палто: Pause Jeans // Обувки: Jenny Fairy // Чанта: Trussardi Jeans

img_5305

img_5291

img_5293

img_5272

img_5288

img_5277

Прекрасният ми грим е дело на MakeUp Trainer-а на Givenchy България, Олга. За него ви разказвах тук!

За край ви поздравявам с ето тази песен! Нека тя да ви вдъхнови така, както мен за създавенто на тази визия!

 

Location: Sofia, Bulgaria

Kisses, Steffani

 

One thought on “#LovelyFebruary: Suit and style

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s