Welcome #LovelyFebruary

Здравейте, прекрасни хора!

Добре дошли в моя блог!

Благодаря ви, че отново сте тук!

Може би сте забелязали, че в последните 2 седмици не съм толкова активна както тук, така и в Instagram и сега ще разберете защо!

Февруари е един от най-най-любимите ми месеци! И това не е само, защото е месецът на любовта, но пък и защото точно преди 3 години през февруари създадох това малко уеб местенце! И точно то ме прави истински щастлива и продължавам да творя в него! Заради това реших тази година да направя нещо много специално!

Един от най-добрите навици, които си създадох през последните години е да планирам предстоящия месец! Имам си планер, в който си пиша месечните цели и ежедневни задачки! И истината е, че без него съм загубена, хаха!

И сега е време за една изненада, а именно, че ще надникнете в тефтера ми и ще видите февруарските ми цели!

February To-Do List:

  •  Да пиша повече за блога;
  •  да снимам повече;
  • да се радвам на малките неща;
  • неделя – ден за брънч и почивка.

И точно след като съставих този списък, в главата ми хрумна идея, която бях твърдо решена, че ще осъществя! Идея, в която вложих много труд и любов! Идея, изпълнена с цветни емоции! Идея на име #LovelyFebruary! През февруари месец Daily Dose of Inspiration ще бъде изпълнен с много изненади и интересни блог постове, свързани с мода, красота, лайфстайл и цветни истории! Нямам абсолютно никакво търпение да разберете върху какво работих в последните няколко седмици! И силно се надявам всичко това да ви хареса!

Всеки понеделник, сряда и петък ще пиете сутрешното си кафе, придружено с блог пост!

И искам да приключа блог поста с нещо много интересно, а именно вчерашната дата! Палиндромната дата 02.02.2020! Рядко срещано явление, заради това, че някои страни изписват датата, като започват от месеца, после деня и накрая годината. Според Питагор, тази дата притежава магическа сила! Ден, който дава началото на едно ново бъдеще! Затова и съм много щастлива, че прекарах 02.02.2020 със страхотни хора, приятни емоции, много спокойствие, а и писане на блог постове, разбира се! Надявам се, че и вашият ден е бил изпълнен с положителни емоции и хармония!

Бъдете щастливи!

И нека #LovelyFebruary да започне сега!

Kisses, Steffani

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s