Christmas Mood ON

Здравейте, прекрасни хора!

Добре дошли в моя блог!

До Коледа остават 15 дни и вълнението ми за този прекрасен период от годината става все по-голямо! Декември е най-вълшебният месец, затова днес ще прочетете един от най-коледните и магични постове в Daily Dose of Inspiration!

Ще ви разкажа за нещата, които обожавам да правя през този месец, а в края на поста ще намерите и една много специална изненада за вас!

Пожелавам ви приятно четене!

img_9825

Обожавам да пия чай, затова и вкъщи си имам една огромна дървена кутия с различни видове, но през зимните месеци залагам на черния чай с мляко! А това той да е споделен с любими хора е незабравимо чувство!

img_9806

Украсата също допринася за коледното ми настроение и тази година украсихме къщата по-рано, за да можем да ѝ се радваме по-дълго време! А украсата стана още по-красива и сладка след като прекрасната Лия от LivGifts ми подари тази ръчно направена топка за елха. Толкова е красива, че всяка сутрин си отделям няколко минути, в които си пия кафето и просто ѝ се наслаждавам!

img_9768

И точно тези малки неща ме правят истински щастлива! В последно време бях спряла да им обръщам внимание, може би заради забързаното ежедневие, което водя и това бързо се отрази на начина, по който се чувствам. И тук отново засягам темата за това, че трябва да се чувстваме добре, за да бъдем пълноценни във всеки един аспект от живота си! 😊 Погрижете се за себе си и се радвайте на онези малки неща, които са навсякъде покрай нас! Те притежават една страхотна красота, а ние просто трябва да имаме око за нея!

img_9833

В коледната магия, която обичам да си създавам през месец декември присъстват и срещите с приятелки на ароматно кафе или чай с маслени бисквитки! ! С Лия се запознах преди 2 месеца в университета, а имам чувството, че я познавам от много повече време! Възхищавам се на таланта и креативността, които притежава! И толкова много си допаднахме, че започнахме да обсъждаме веднага различни идеи за колаборации!

И двете сме на мнение, че декември е най-хубавото време ot годината, затова и решихме първият ни общ giveaway да е през този месец! За да бъде коледното ви настроение още по-голямо, за да стане още по-празнично на душите ви, може да спечелите една от тези уникални коледни топки! За нашия giveaway, мили хора, може да разберете повече в Instagram страницата ми! Там са посочени и условията на играта! Победител ще изтеглим в началото на другата седмица! So stay tuned!

 

Instagram Giveaway:

View this post on Instagram

•ℂ𝕙𝕣𝕚𝕤𝕥𝕞𝕒𝕤 𝕘𝕚𝕧𝕖𝕒𝕨𝕒𝕪• . . В блога ви очаква най-коледният пост, който съм писала някога! Той е изпълнен с уют, щастие и топлина, както са и снимките към него! С Лия се запознах преди 2 месеца в университета, а имам чувството, че я познавам от много повече. Възхищавам се на таланта и креативността, които притежава, затова и нямаше как да не направим един коледен giveaway за вас! За да дойде още по-бързо коледното настроение в дома ви, може да спечелите една от тези уникални коледни топки. . . За да участвате в играта трябва: 1. Да последвате @dailydoseofinspirationbys , ако все още не сте. 2. Да последвате @livgifts . 3. Да харесате тази снимка. 4. Да тагнете 2 любими приятелки, които също могат да участват в играта. •Играта е валидна до 16-ти декември, след тази дата ще изтеглим един победител на случаен принцип. 💗 . . . . #December #christmasmoodon #cozy #coziness #happiness #christmasiscoming #giveaway #giveawaytime #livgifts #noël #potd #photooftheday #potd #vscocam #vscobulgaria #vscobalkan #lifestyle #lifestyleblogger #bulgarianblogger #dailydoseofinspiration #dailydoseofinspirationbys

A post shared by Steffani/ Blogger (@dailydoseofinspirationbys) on

 

Последвайте Лия и нейната прекрасна страничка в социалните мрежи, няма да съжалявате!

Instagram: https://www.instagram.com/livgifts/

Facebook: Ръчно изработени подаръци ЛИВ-livgifts

Насладете се на най-красивия месец от годината, прекрасни хора!

Kisses, Steffani

One thought on “Christmas Mood ON

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s