Baby, it’s cold outside

Здравейте, прекрасни хора!

Добре дошли в моя блог!

Отдавна не съм правила блог пост, свързан с мода, затова реших, че времето в момента е перфектно за тази тема! Навън вече е доста студено и дори снежно, а начинът, по който изглеждам през зимните месеци е изключително смешен. Въобще не обичам студа, АМА въобще! Аз съм много зиморничава и всеки път, в който излизам от вкъщи се обличам с няколко пласта дрехи, но всъщност осъзнах, че всичко това си има някакъв чар.

И днес в този пост ще ви покажа чара на сивото и студено време.. Да, звучи изключително странно! 😄 Преди метереологичното време въздействаше силно на настроенията ми: единственото време, в което се чувствах истински щастлива беше, когато навън е слънчево и топло! Но осъзнах, че това много ми вреди и реших, че времето не трябва да ми влияе така на емоциите.

Затова и намерих чара на това сиво и мрачно време! Сигурна съм, че се чудите какъв точно е той.. Е, зимните месеци са топлина и уют, които са навсякъде покрай нас. Чаша топъл чай с любимия човек! Джинджифилови сладки! Любима книга и горяща камина! Ахх.. ще се радвам да разбера в какво се изразява вашето щастие през мразовитите месеци!

А сега е време да си поговорим и за този мой любим тоалет, който е перфектен за дните, в които бързам и закъснявам. Той е “класиката” в моя гардероб: черно поло, дънки, шарени чорапки, палто, боти и шапка!

Неведнъж съм говорила за това, че черното поло е една от тези дрехи, които задължително трябва да присъстват в гардероба на всяка дама! То може да бъде основата на всеки тоалет! Подхожда си с дънки, панталон, пола, сукман и какво ли още не…

Тези дънки с висока талия са ми изключително любими! Осъзнах, че притежавам само такива, хаха, но те са ми най-удобни, а и се чувствам много по-добре и по-уверена с такъв модел.

Палтото… ахх, палтото… в последно време то присъства в почти всяка една снимка в моя Instagram, но то ми е ужасно любимо! Придава елегантен вид на всеки един тоалет!

И колкото и да е елегантен един тоалет, то шарените чорапки винаги присъстват в него.. 😅 В последно време съм се запалила по такива чорапки и си накупих ужасно много. А тук съм ги съчетала с червилото, хаха! ❤️

Другия аксесоар, на който ще обърна внимание е и тази прекрасна шапка! Отдавна си търсех шапка feodora и тази есен най-накрая си намерих перфектната такава! А откакто я имам не я свалям, ама буквално, хаха. И всъщност толкова много ми харесва как ми седи, че си взех същата, но в бежов цвят! 😅

И ето това е моят тоалет, простичък, но много удобен и любим! А след тези снимки, на които добре се намръзнахме, решихме да се поглезим и седнахме в Starburks, където опитахме коледните им напитки, насладихме се на красива гледка и приятни разговори! Насладете се на студеното време! То също има своя чар!

Outfit:

Черно поло: H&M // Дънки: Mochy Clothing // Палто: Caliente // Чорапки: Pirin Hill // Боти: Kate Gray // Чанта: Pinko // Шапка: Stradivarius

img_9687

img_9719-1

img_9701

img_9695

img_9717

img_9709

Location: Sofia, Bulgaria

Kisses, Steffani

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s