Weekly Essentials vol.14

Здравейте, прекрасни хора!

Тази сутрин станах рано, за да имам повече време и да направя неделята си още по-ползотворна! А първото нещо, което направих е да напиша поста си за ежеседмичната рубрика на любимците, за да имате подходящо четиво към сутрешното си кафе! 💗 Така че аз нямам абсолютно никакво търпение да ви покажа любимците на тази седмица, а те, разбира се, са все от различно естество! Приятно четене! ✨

My Self-Care Saturday

Тази седмица беше изключително натоварена и динамична, затова реших, че съботата ще бъде само за мен! Започнах деня си с чаша ароматно кафе и подкаста на People of Plovdiv, който отново беше страхотен! След това реших да си направя хубав грим и да си избера стилен, но и топъл тоалет за деня. Спрях се на голям и уютен пуловер, за който ви разказвам тук, новите ми дънки от Pause Jeans, най-любимото ми палтенце, което си нося за поредна година (може да го видите тук), чорапките, които мама ми подари тази седмица и са прекрасни и feodora шапката, която не свалям тази есен! След това беше време за brunch! 🍽 А следобедът беше посветен на любимата ми книга и разкрасителни процедури! Много е важно да се грижите за себе си, за да се чувствате щастливи! Отне ми време да го разбера, но това да полагаме грижи за себе си ни помага да живеем пълноценно! ✨

Manifest

Е, в тези натоварени дни намерих време и да гледам сериал. Намерих си нов любим, хаха! Казва се Манифест и е драма. Разказва се за изчезнал самолет, който се появява след 5 години, а пътниците не са усетили тази промяна. След като кацат те придобиват различни способности и започват да се интересуват от това какво им се е случило по време на полета. Много интересен сериал, а това, че всеки един епизод трае 40 минути ме прави изключително щастлива. Препоръчвам с две ръце!

“Хегарти за креативността. Няма правила.”

Е, тази книжка си я взех снощи, а вече е в любимците на седмицата! 😄 Видя я моят приятел и ми я показа, а аз… аз не ѝ устоях. Джобната книжка на Хегарти съдържа най-различни съвети за рекламисти (и не само), поднесени по интересен и увлекателен начин.

“Творчеството не е занятие, а страст. То изобретява, усъвършенства и формира нашия свят. То ни забавлява и ни дефинира.”

Всъщност Сър Джон Хегарти е съосновател и творчески директор на една от най-награждаваните рекламни агенции в света- Bartle Bogle Hegarty. Той е гуру в рекламния бизнес. А едни от най-известните кампании на Levi’s, Audi и Nike са създадени точно от BBH.

Нямам абсолютно никакво търпение да я прочета, за да ви разкажа още повече за нея! Вече съм си подготвила тефтера, в който си записвам нещата, които най-силно са ме впечатлили, а тази седмица попаднах на това клипче, в което се разказва как Бил Гейтс чете книги! Много е интересно и силно ви препоръчвам да го изгледате!

img_2020

Balea Advent Calendar

Е, не издържах и реших тази година да се поглезя и да си взема коледния календар на Balea. Нямам търпение да дойде месец декември, за да го отворя! 🎄Досега съм имала само веднъж коледен календар- преди 3 години си бях взела този на Nuxe, който беше наистина прекрасен! Знаете, че козметиката на Nuxe ми е голяма слабост! 😍 А този коледен календар на Balea си го купих, защото има изключително разнообразни и интересни продукти, които искам да пробвам.

img_1961

Vichy Double Glow Peel Mask

Обожавам тази маска! Това е маската на Vichy, която има двойно действие: озарява кожата и я ексфолира. Тя е минерална с вулканични скали и AHA, които придават на кожата свежест и я правят гладка и красива. Също така е супер икономична: тя съдържа 2 сашета с по 6 ml, но може да ви стигне за 4 нанасяния. Прекрасна е, а ефектът от нея е страхотен!

img_1953

Е, мили хора, това бяха любимците ми за тази седмица! А сега отивам да работя по един много интересен проект, свързан с университета, но и вие ще го видите, обещавам! Пожелавам ви една много топла, уютна и лежерна неделя!

Kisses, Steffani

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s