My Summer Story

Здравейте, прекрасни хора!

На 23 септември официално настъпи есента и за да закрия лятото подобаващо, то днес ще си направя една равносметка за най-безгрижното ми лято досега!

Е, не се снимах в поля от слънчогледи и лавандули, но пък си направих много, много…. ама многоооо снимки (доста с графити, хаха). Затова реших да направя една история от снимки, а именно моята лятна история! Преборих страхове си, започнах да правя неща за себе си, започнах да оценявам много повече нещата, които ме заобикалят.. А когато върнах лентата назад, то си припомних много забавни моменти от най-любимия ми сезон. За мен то почна много рано, но почивката си бе заслужена!

Завършване на един период от живота

Завършването ми тази година беше на 24-ти май. Една прекрасна дата! Имах бал и да видя щастието в очите на най-близките си беше най-страхотното нещо на света. Облякох красиви рокли и импровизирах с грим и прически, но не това е най-важното. Завърших един етап от живота си и много скоро започвам нов! Писах за вълненията покрай бала тук, там може да разберете повече за него. 😊

Дипломиране

А след тези бални вълнения, месец по-късно имаше и още едно много специално такова- дипломирах се с отлична диплома. И не го пиша, за да се похваля! Но се гордея с това, което постигнах, а пък и облякох тога, хаха!

Концерт на Андре Рийо и “Йохан Щраус оркестра”

Нямаше как да не обърна специално внимание на това събитие, на което присъствах в началото на юни месец! Една магична атмосфера с красива музика и декор!

img_5296

Концерт на Лени Кравиц

За рождения си ден получих един прекрасен подарък, а именно билети за концерта на Лени Кравиц. Иска ми се да си подаряваме повече емоции, отколкото неща, защото е много по-стойностно. Защото емоциите остават завинаги! А да присъствам на негов концерт бе моя мечта, която се сбъдна! И ето, че всяка една мечта се сбъдва, стига да вярваш силно в нея и да я искаш истински!

 

Научих се на много нови неща, а едно от тях беше карането на ролери! С моят приятел кръстосвахме софийските паркове с ролери и се наслаждавахме на прекараното време заедно. Е, имаше и падания, но вече сме напълно обезопасени с наколенки и налакътници, хаха, така че вече се пазим още повече!

Безгрижни вечери с любими хора

Обичам да прекарвам времето си с любимите си хора и да се грижа за тях и тяхното удобство. Обичам да ги виждам щастливи и усмихнати, затова вечерите с вино и вкусна храна са перфектният начин за това нещо! А ето това е една от тях…

Пътувания

Обожавам да пътешествам и това лято се възползвах от свободното време, което имах. Направихме си тридневно пътуване до Прага, за което написах един подробен guide тук.

Ходих много пъти в любимия ми Пловдив, който си има специално място в сърцето ми (жегата там не ми пречи през летния сезон, хаха) и няколко пъти отскочих до “любимото синьо”.

Преоткрих планинарството

Е, успяхме само веднъж да отидем на планина, но не го бях правила от 10 години и се оказа толкова разтоварващо. Докосваш се до красотата на природата и “презареждаш батериите”. За похода ни писах тук!

img_8874

Ребрандиране

Случи се и нещо толкова важно за развитието на блога ми. Преборих страха си и направих нещо за себе си! Ребрандирах своето уеб местенце, за да достигнат историите ми до повече хора!

И ще завърша с тази изключително сладка и красива песен!

Тя е специално за вас и за най-любимия ми човек! Благодаря ти, че направи лятото ми още по-цветно и красиво! Обичам те!

И нека тази есен ухае на щастие!

Kisses, Steffani

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s