Never Ending Summer

Здравейте, прекрасни хора!

Много се радвам, че отново сте в моето уеб местенце!

Септември дойде, но това не значи, че лятото си е отишло! Е, Instagram е на друго мнение и всички блогърки вече залагат на есенните тоалети, НО днес аз ще ви покажа една изключително лятна, романтична и нежна визия. Ще си поговорим за дългите рокли, които ни правят женствени! Ще си поговорим за роклята на мечтите ми!

Отдавна си търсех рокля, която да е точно такава- дълга, красива и екзотична. И винаги съм си представяла да я съчетая точно така- с една сламена шапка и красиви обеци. А обувките… те не присъстват, защото искам всеки един момент да усещам пясъка по ходилата ми. Искам да събирам парченцата море, за да ме топлят през студените дни!

Тази рокля наистина ми беше мечта да я имам, защото става както за градски условия, така и за морските летни вечери. Разбира се, визията за града ще бъде по-различна. Там ще я съчетая с кецове, слънчеви очила, деликатни обечки и клъч.

До преди няколко години смятах, че дългите рокли са подходящи само за официални събития, но вече съм разчупила своя поглед към модата. Защото тя е да покажем това, което сме! Защото тя е да се експериментира! Лятото е свързано с това да се забавляваме и да се наслаждаваме на живота, а тези рокли го правят още по-лесно. Лекотата им ги прави перфектни за горещите дни на лятото и повечето от тях се отличават с простотата си и точно това е тяхното очарование. В гардероба си имам 4 такива и са ми повече от любими! Тази със зебричките е перфектна за края на лятото, когато вечерите са по-хладни. Все още не искам да обличам дънки и панталони, защото цяла зима ще ги нося, затова залагам точно на тази прекрасна дреха. С нея изглеждам модерно и шик, а всъщност не прекарвам твърде много време в избиране на дрехи.

А тази прекрасна визия и фотосесия е вдъхновена от клипа на една наистина романтична песен, а именно “Да” на Графа и Белослава. Още като го гледах за първи път измислих тази визия и си казах, че ще я снимам до края на лятото. Защото лятото никога не свършва! То е в сърцата ни и ще ни топли до следващата година!

Outfit:

Рокля: Pause Jeans // Обеци: Parfois

img_8946

img_8972

img_1482

Processed with VSCO with f2 preset

img_8978

img_8977

Processed with VSCO with f2 preset

Location: Nessebar, Bulgaria

Kisses, Steffani

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s