Weekly Essentials vol.5

Здравейте, прекрасни хора!

Измина и последната седмица от най-любимия ми месец! Онзи ден намерих един прекрасен цитат: “Всичко красиво и магическо се случва между месеците юни и септември!”. Страхотен е, а и пълен с толкова истина! Обичам го този месец! Безгрижен и красив! Тази година август беше още по-специален за мен и то главно заради това уеб местенце! Ребрандирането на Daily Dose of Inspiration by Steffani подейства като глътка чист въздух както на мен, така и на блога! Надявам се, че и вие сте имали един магичен месец! А сега ни чакат любимците на седмицата! Да започваме!

Nivea #daretowowandcare кутия

Тази седмица Nivea ме изненадаха толкова приятно с една от техните кутии #daretowowandcare. Аз обожавам подаръците без повод, а в това издание на кутията имаше много нови и интересни продукти! Суфле за тяло с мирис на череша, което подхранва и хидратира кожата; мицеларен почистващ гел за лице с розова вода, рол-он и дезодорант против изпотяване, без съдържание на алкохол; душ-пилинг за тяло с нежни частици, които премахват мъртвите клетки и освежаваща маска за лице, стигаща за две нанасяния.

img_0483

Хранителни добавки One & Zen by Надя Петрова

Тази седмица се погрижих както за външната си красота, така и за вътрешната! Отдавна си търсех добавки, които да събират всичко, от което имам нужда на едно място и най-накрая намерих перфектните. Zen Goodbye Stress е натурален микс , който носи спокойствие и емоционален баланс. Възстановява енергията, жизнеността, настроението и концентрацията. One Changing the Rules е all-in-one добавка с колаген, пробиотици, пребиотици, фибри, витамини и минерали.

Biker/ Cycling Shorts

Ще си поговорим и на модна тема в рубриката тази седмица! Е, това лято навсякъде виждам момичета, които носят така модерните cycling/ biker shorts, но все си мислех, че ще пропусна този тренд. НО не, докато обикалях магазините за есенни находки, видях тези панталонки и реших да ги пробвам на шега. И се оказа, че много ми харесва начина, по който ми седят, така че вече имам какво да нося до края на лятото. Аз съм от хората, които нямат проблем с това да експериментират, а и тези панталони се оказаха изключително удобни! Намислила съм хиляди визии с тях и нямам търпение да ви ги покажа!

Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset

 

Матча с кокосово мляко

Е, в края на лятото открих перфектната лятна напитка, хаха. Обичам матча, но винаги съм я пиела с безлактозно мляко, но тази седмица реших да експериментирам и добавих кокосово мляко. Е, вкусът на напитката стана още по-хубав и чак се пристрастих към нея! 😱

img_0451

Активна почивка за мозъка, душата и тялото

Започнах седмицата по един прекрасен начин, който ме направи още по-свежа! 20-часов фастинг и 10 000 крачки се отразиха страхотно на тялото ми. Заредиха ме с нови сили и положителна енергия! А вие правите ли фастинг? Какво мислите за него?

img_1177

Е, това е всичко от мен! А сега е време да ви пожелая един цветен и страхотен септември! Изживейте го максимално! Впуснете се в нови приключения!

А за да виждате повече снимки от ежедневието ми може да ме последвате в Instagram.

Kisses, Steffani

One thought on “Weekly Essentials vol.5

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s