Weekly Essentials vol.4

Здравейте, прекрасни хора!

Радвам се, че отново сте в моето уеб местенце!

Честита неделя! Силно се надявам вашата неделя да е започнала много хубаво и спокойно! Днес се постарах да публикувам поста с любимците на седмицата рано-рано, за да може да го прочетете, докато си пиете сутрешното кафе. Така че, скъпи приятели, пожелавам ви приятно четене! Тази седмица започна прекрасно, защото една много мила дама, а именно Криси от KG Fashion Spot, ми писа, за да ми каже, че поредицата с любимци на седмицата ѝ харесва много и я мотивира да пише в своя блог. Това, разбира се, супер много ме трогна и ме мотивира да продължавам в същия дух. Щастлива съм, че промяната ви харесва и получавам обратна връзка от вас! Щастлива съм, че покрай блога се запознах с толкова прекрасни хора! Благодаря ви!

Добре, след това дълго, НО много важно лирическо отклонение е време да ви покажа нещата, които ме впечатлиха тази седмица!

In Globo 

Започвам с най-любимото си списание, а именно In Globo. Ако ме следите в Instagram, то вие сте забелязали, че често се появява по снимките ми. Това е така, защото аз колекционирам всеки един негов брой. Това е списанието, в което всяка една тема се разглежда по-задълбочено. Харесва ми това, че статиите са изчерпателни, но в същото време не са досадни. In Globo ми дава един нов поглед към света. Кара ме да бъда по-любопитна и откакто го чета съм научила много любопитни факти. Този летен брой ме впечатли, затова и присъства в седмичните любимци!

img_0684

Alpro Caffè

Тази седмица открих и най-хубавата напитка за летния сезон- Alpro кафе. Кафе с бадемова напитка. Знам, че звучи вкусно и е такова! Никога не съм си падала по купешкото кафе в кенчета и хартиени опаковки, но това наистина ме впечатли. Не е силно, приятно на вкус, освежаващо! Оказа се, че има захар в съдържанието му, но това го очаквах. Вие знаете, че аз избягвам захарта от няколко седмици насам, но тази напитка ми хареса твърде много и се “изкуших”. Е, случва се, ще се случи и още няколко пъти до края на лятото, но си заслужава, хаха.

img_0694

Еко бутилка ONEconic by Надя Петрова

Преди седмици спечелих един giveaway и като подарък получих еко бутилката ONEconic на Надя Петрова. За мен е от изключително значение да пия вода през ежедневието си и вече имам един прекрасен помощник в това начинание. Красива и елегантна! Това са двете думи, които най-точно описват ONEconic. Изработена е от стъкло, натурален бамбук и силокон. За разлика от пластмасовите бутилки, стъклената не съдържа вредни химикали като олово, BPA, PVC и поликарбонат. Има широко гърло, което позволява да се използва за всякакви напитки, не само за вода. Супер удобна и лека! А откакто я имам, не спирам да я нося навсякъде със себе си!

Once Upon a Time… in Hollywood

Тази седмица ходихме и на кино, за да гледаме новия филм на Куентин Тарантино, в който участват Брад Пит, Леонардо ди Каприо и Марго Роби. Любими актьори на едно място! Това е една приказка за Холивуд, за която ще ви е нужно време да я разберете, но напълно си заслужава!

Палитра Kat Von D Fetish Blush & Highlighter

В четвъртък ви показах палитрата на Fenty Beauty тук, а откакто я имам съм обсебена от нея и я ползвам всеки един ден. А това наистина е много, защото както знаете през летния сезон не нося грим, хаха. Експериментирам си на воля с нея и съм повече от доволна!

Е, това е от мен! А вас какво ви зарадва и очарова тази седмица? Ще се радвам да ми споделите! 

Kisses, Steffani

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s