Kat Von D Fetish Blush & Highlighter Palette Review & MakeUp Look

Здравейте, прекрасни хора!

Отдавна не съм правила ревю на комзметични продукти и не ми беше в графика скоро да има такъв, докато не си купих супер спонтанно палитрата с ружове и хайлайтъри на Kat Von D. Тя беше намалена в Sephora и MakeUp Junkie-то в мен не се стърпя! Но съм на мнение, че тази палитричка напълно си заслужава и сега ще ви покажа защо! Взех си я с идеята, че ще я ползвам както за лицето, така и за очите, защото тези цветове са наистина прекрасни!

Ще започна с красивата кутия. Тя е истинско произведение на изкуството! Обичам, когато една опаковка е изпипана до последния детайл и тази е точно такава! Цветът ѝ е пудрен, а върху опаковката от латекс е избродирано и името на палитрата. Комбинацията между пудрено и червено е убийствена! Палитрата е голяма и стабилна, затваря се здраво с магнит, а вътре в нея има и удобно огледало. Другото нещо, което адски много ме грабна е това, че имената на сенките са изписани както на гърба на палитрата, така и в самата нея.

img_0352

Много ми се искаше да си взема тази със сенките, така и не успях, но се добрах до тази. В тази палитра получавате 6 цвята: 3 ружа и 3 хайлайтъра. Да, палитрата е по-екстравагантна, но си заслужава. Може да се ползва както за лице, така и за очи. Аз съм на мнение, че един прахообразен продукт може да се слага навсякъде по лицето, независимо от името му!

img_0589

Ще започна с ружовете! Те са матови и меки. Да, изглеждат малко шокиращо като цветове, но всъщност не са такива. На кожата седят много нежно и красиво. Любимият ми за бузките е Salem, а Bathory обичам да нанасям в сгъвката на окото.

Хайлайтърите са веднъж! Да, не са за всеки, но ако искате да внесете цвят в своята визия, то с тях ще успеете! Мислех си, че седят много грубо на кожата, но бях в голяма грешка. Седят много закачливо и красиво върху нея! Любимият ми е Magick, който е в прасковените тонове.

Заключение: Мислех си, че тази палитра просто ще я купя и ще си седи неизползваема в шкафа ми, но не е точно така. Тя внася цвят и настроение, не седи натрапчиво и могат да се създадат прекрасни визии! Харесва ми това, че може да бъде мултифункционална. И точно това искам да ви покажа с този грим: една палитра, която ползвам за няколко неща. А тази визия ми стана много любима! Насладете ѝ се! За мен ще бъде истинско удоволствие! Надявам се да ви харесва!

img_0380

img_0420

Вежди: Maybelline BrowPrecise Fiber Filler

Очи: база Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Eyeshadow Base, база за глитър NYX Glitter Primer, Kat Von D Fetish Blush & Highlighter Palette- на целия клепач Salem, в сгъвката Bathory и акцент с цвят Roseshock, очна линия Kat Von D Tattoo Liner Waterproof Liquid Eyeliner, спирала Lancôme Hypnôse Drama Waterproof Mascara

Лице: коректор Clarins Instant Concealer в цвят 02, пудра Fenty Pro Filt’r Mini Instant Retouch Setting Powder в цвят Honey, контурираща пудра Kat Von D Shade+Light Palette, Kat Von D Fetish Blush & Highlighter Palette- на бузките цвят Salem, а на скулите цвят Magick

Устни: молив Sephora Beauty Amplifier Universal Lip Liner, червило Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick в цвят Berlin

Kisses, Steffani

 

One thought on “Kat Von D Fetish Blush & Highlighter Palette Review & MakeUp Look

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s