Hello, August! Hello, Change!

Здравейте, прекрасни хора!

Здравей, любим август! Здравей, “следобед на годината”!

Любимият ми месец! Месецът, в който забравям за обувките и грима, а на тяхно място идват босите крачета, солената кожа и луничките! Месецът на новите неща, затова и избрах точно 1-ви август, за да ви представя новия облик на моето уеб местенце! В последните няколко седмици не бях активна в социалните мрежи, защото работих по новия дизайн на блога и много статии, които ви очакват днес тук! Очакват ви и 2 нови категории: Daily Looks– мястото, където ще ви показвам тоалетите ми в ежедневието и Weekly Essentials– мястото, където всяка неделя ще споделям нещата, които са ме впечатлили през седмицата.

И сега е време да отговоря на въпроса, който сигурно си задавате, а именно “Защо Daily Dose of Inspiration има нов дизайн?”. Е, всеки един човек има нужда от промени в живота си. Да, знам, че понякога това може да е трудно. Може би защото сме свикнали да правим едни и същи неща в ежедневието си. И излизането от зоната ни на комфорт може да е предизвикателство, но накрая си изпълнен с истинско удоволствие! Защото промяната ни помага в личностното и професионално развитие!

Постовете, които ще публикувам ще бъдат почти същите, но с една (не)малка промяна. В тях освен за мода, красота и пътешествия ще си говорим и за други по-смислени теми. Теми, с които се сблъскваме в живота. А за да разберете за какво говоря, може да разгледате 3-те нови поста: A different side of Prague, Colorful clothes- colorful life & The Strength of Natural Beauty. А сега си направете кафе или чай и се насладете на моето уеб местенце! За мен ще бъде истинско удоволствие!

Kisses, Steffani!

 

One thought on “Hello, August! Hello, Change!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s