Colorful Clothes-Colorful Life

Здравейте, прекрасни хора!

Радвам се, че отново сте тук, в моя блог!

Както знаете модата е в кръвта ми и днес ще ви покажа попадението ми за лято 2019! И този път не е рокля, а нещо още по-удобно и хубаво, а именно гащеризон. И то не какъв да е, а фееричен, много цветен и женствен. Това е дрехата, която може да улесни толкова много ежедневието ви! Правилното му носене спестява времето и мъките, които преживява всяка една дама. Вечният въпрос “Какво да облека днес?” спира да бъде задаван!

От 2 години насам аз се преродих с тази прекрасна дреха, защото е супер комфортна и елегантна. За по-студените месеци съм се снабдила с два дънкови гащеризона. Единият е тип Чарлстон, а другият е изцяло по мен и е по-спортен. Хубавото на тези гащеризони е, че могат да се съчетават както с маратонки и кецки, така и с боти. И в двата случая изглеждат прекрасно!

Но сега е лято и ние ще си говорим за летни дрехи!

Този гащеризон е мултифунционален и в същото време супер елегантен, различен и стилен. Той е на български бранд, а материята му е изключително ефирна и лека- перфектна за топлите дни, които все още очакваме, въпреки че е началото на август, хаха. Точно защото е толкова ефирен, той няма нужда от допълнителни аксесоари… единственото, което бих добавила е сламена шапка, защото знаете манията ми по шапки.

Тук е съчетан с маратонки, но лесно може да се съчетае и с високи обувки. Даже се сещам за едни прекрасни черни токчета, които седят в гардероба ми и чакат перфектния outfit. Е, този е точно такъв! А за повод… няма да чакам повод! Преди носех високи обувки само за специални поводи, защото си мислех, че са твърде неудобни, но всъщност бях в голяма грешка. Щом откриеш удобните високи обувки, то ти можеш да ги носиш всеки един ден! С тях ще се чувстваш секси, убийствено красива и ще бъдеш забелязана от всички! Ще бъдеш истинска жена!

А сега е време да си поговорим и за цветовете! Преди време аз бях маниак на тема черни outfit-и, 90% от дрехите ми в гардероба бяха точно в този цвят. И да, цветът не е чак толкова лош и не го изключвам тотално, но гледам да страня от него. НО малката черна рокля трябва да присъства в гардероба ви, не го забравяйте!  Започнах да си купувам повече цветни дрехи за повече цветно настроение! Все пак животът е цветен, защо и ние да не бъдем такива?!? Той е една палитра от земни цветове, а ние трябва да се научим да живеем с тях. Аз съм на мнение, че когато не си в настроение, то цветните дрехи ще те направят по-щастлив и положителен. Вие какво смятате? Наскоро четох някъде, че цветовете лекуват, затова е хубаво да се носят цветни дрехи, защото ние попиваме от тяхната енергия. 

Outfit:

Гащеризон: Djofra Fashion // Обувки: Rihanna X Puma Fenty Trainer Hi

img_8541

img_8524

img_8589

img_8606

img_8585

img_8683

img_8519

img_8612

img_8675

img_8608

А вие какви цветове предпочитате в гардероба си? Ще се радвам да ми споделите както в коментарите, така и на лично съобщение!

Location: Plovdiv, Bulgaria

Kisses, Steffani

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s