Little Black Dress

Здравейте, приятели!

Le Petite Robe Noire… Елегантност без усилие..

Днес ще ви покажа една прекрасна визия, която е класическа и е подходяща както за ежедневни, така и за вечерни събития, а именно легендарната малка черна рокля!

Малката черна рокля е задължителна за всяка уважаваща себе си жена, която държи да е елегантна с малко средства и усилия. За нея се сещаме, когато искаме да изглеждаме секси, но пък и ни “мързи”. Аз съм от момичетата, които обожават да експериментират и винаги да имат нещо закачливо по себе си и доста обмислят какво ще облекат, но понякога просто искам да сложа нещо за минутка и да се чувствам уверено. И малката черна рокля е точно тази дреха!

Тази рокличка си я купих преди година и съм супер доволна от нея, защото миналото лято не я свалях. Спасяваше ме когато ме канеха на купон в последния момент или когато ми предстои дълъг ден навън, прекаран в разходки. Тя е отговорът на въпроса “Какво да облека?”. Материята ѝ е повече от уникална и изглежда добре както изгладена, така и намачкана.

Но защо толкова обичам тази рокля? Заради нейната непринуденост, заради нейната простота. Тя е тип “комбинезон” и това супер много ми харесва. За някои тези рокли са една нелепа грешка и са дрехи за вкъщи, но всъщност според мен те придават една женственост и нежност на всяка една дама. Винаги си я представям с една бяла тениска отдолу и едни по-груби обувки: големите маратонки, които са супер модерни в момента или пък кубинки. Хубавото на тази рокля е, че може да създавате различна визия всеки път. Тя трябва да ви е базата и да надграждате над нея. Освен грубите обувки, може да прибавите едни мрежести чорапки, кожени бижута и дънково яке за по-студените дни. Секси е както на голо, така и при layering. Не го казвам за първи път, няма да е и за последен, но модата е, за да се експериментира!

А много скоро ще ми послужи и при пътуването ми към една моя мечтана дестинация. Ще пътувам с ръчен багаж, а това е роклята, която заема супер малко място и не се притеснявам, че трябва да гладя. Удобна е, изглежда стилно и е супер за снимки. Всъщност тя не говори за себе си, облечена, тя просто оставя цялото внимание върху притежателката си!

Outfit:

Рокля: Fetish // Маратонки: Aquamarine Shoes // Часовник: Pierre Lannier

img_6083-1

img_6109-1

img_6132-1

img_6154-1

img_6085-1

img_6106-1

img_6176-1

img_6058

img_8167-1

Location: Plovdiv, Bulgaria

Kisses, Steffani

 

One thought on “Little Black Dress

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s