The urban jungle and the suit

Здравейте, приятели!

Добре дошли отново в моя блог!

В очакването на горещите дни реших, че е крайно време да ви покажа тази страхотна визия с костюм, която носих цяла пролет. Вие какво мислите за дамските костюми, които се върнаха на модната сцена този сезон? Готиното е, че може да се носи както за официални случаи, така и за ежедневни. И днес ще ви покажа точно как да носите костюм през ежедневието си. С кецове или пантофки, тениска или потник, вие решавате! Развийте въображението си! Експериментирайте!

Винаги когато си представя дамски костюм, то се сещам за Блейк Лайвли или Виктория Бекъм, които са пример за стил и класа. Всъщност точно панталонът и сакото ме карат да се чувствам много по-стилна и уверена. И да, преди костюмите се възприемаха за по-строго елегантната среда, но вече можем да го срещнем и в градската джунгла. Все по-често виждам дами, които са облечени в костюм в ежедневието и това ме радва изключително много!

И тъй като слънцето, което най-накрая е постоянно и мрачното време отмина, на мен ми се носят все повече цветни дрехи. Затова реших, че костюмът, който ще си купя ще бъде много цветен! Мислех си, че ще ми бъде много по-трудно да си намеря такъв, но в момента навсякъде са пуснали в магазините за бърза мода. Готиното е, че има всякакви: различни кройки и цветове. Аз реших да си купя такъв, на който панталонът е със стандартна кройка, а сакото е по-дълго и широко. Харесва ми това, че частите на костюма могат да се носят както заедно, така и поотделно.

Тениската, на която заложих е типичната бяла, която абсолютно никога не излиза от мода и е задължително всяка една дама да има поне една в гардероба си. А тази е малко по-различна, защото е с панделка, а и се вижда малко коремче, хаха. Обмислям лятото да нося костюма с черно бюстие, което ще е много готино и закачливо, въпреки че ще е една идея по-разголено.

И последно ще ви разкажа за чантата, която си взех преди 2 години и си я пазех за специални случаи, но мама ме научи, че няма защо да си пазя дрехите и чантите за определено време. Тя е бляскава, красива и много сладка, хаха! А след 2 години седене в гардероба, сега ѝ се наслаждавам максимално.

Outfit:

Костюм: Stradivarius // Тениска: Bershka // Обувки: Reserved // Чанта: Trussardi Jeans // Очила: Despada // Пръстен: Svarowski

snapseed-10

Location: Plovdiv, Bulgaria

Kisses, Steffani

 

3 thoughts on “The urban jungle and the suit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s