Winter Lookbook

Здравейте, приятели!

Добре дошли отново в моя блог!

Януари е почти към края си, а аз чак сега публикувам първия пост за 2019! 😱 В последно време много искам да си поговоря с вас за модата през по-студените месеци. Подготвила съм ви много идеи за съчетания през зимата, с които няма да ви е студено, но и няма да изглеждате като мечета. 😄 Отдавна мислех да направя такъв тип пост, защото страшно много ми харесват снимките и ето,че се мотивирах да снимам.

img_7613

В интерес на истината, януари месец започна УДАРНО, изпълнен с много работа, изпити и крайни срокове. Но липсата на свободно време не ме отказа от писането на пост и правенето на снимки! А сега е време да започваме!

img_7628
Пуловер: Bershka

Знам, че този пуловер сте го виждали не веднъж, но ми е толкова любим! Сега съм в търсене на тънък колан, защото ще седи много сладко върху него. Обожавам такива ботушки и те седят страхотно с този outfit. С един дебел чорапогащник, няма как да ви стане студено.

img_7621

Поло: H&M // Пола: Negative // Боти: Balmain Paris

Черното поло е вечната класика и ще го видите в 2 outfit-а тук! Когато сутрин бързам най-често си слагам дънки с висока талия и черно поло- семпло и стилно! Но когато имам повече време, ми харесва да експериментирам. Кожената пола сте я виждали тук, но е толкова красива, че нямаше как да не ви я покажа още веднъж! И отново… с един дебел чорапогащник, няма как да замръзнете, хаха!

 

Поло: H&M // Панталон: Pause Jeans // Боти: Timberland

All black outfit и цветни обувки, които внасят настроение в мрачните дни. Тези боти са попадението ми за тази зима. Топлят супер много и не пропускат никаква вода, така че където и да стъпя, не е проблем и краката ми остават сухи.

img_7626

Рокля: Mango // Пуловер: Bebe // Боти: Balmain Paris

Комбинацията между рокля и пуловер ми се струваше странна, докато не намерих правилните дрехи. Малка черна рокля и цветен пуловер, за да внася супер настроение през студените дни! Често нося този outfit, защото е удобен и в същото време много момичешки и сладък.

 

Палто: Pause Jeans

И ето моето мечешко палто, което буквално не свалям. Стои супер сладичко, въпреки че е толкова обемно и мога да го нося както върху официални облекла, така и върху по-спортни и ежедневни визии.

Е, това е от мен! Надявам се тези предложения да са ви харесали!

Kisses, Steffani

One thought on “Winter Lookbook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s