My party animal

Здравейте, приятели!

Вече ни е пределно ясно, че лятото си отиде. Незнайно защо, краят на лятото ме натъжава, въпреки че много обичам и харесвам цветовете и спокойствието на есента и настроението, което носи. И тази година реших да наснимам няколко блог поста, които да публикувам по-късно, за да ни топлят, хаха

Отдавна прибрах летните си дрехи в гардероба, но тази година доволно си поносих всичките рокли и къси панталони. Само дето ще ми липсва само едно, а именно дънковите якета. И за да започна октомври подобаващо, днес ще ви разкажа за едно много специално якенце. Една дреха с история!

Разчиствайки гардероба в началото на лятото намерих това страхотно яке, което е на мама… и го е носила преди 20 години. И като го видях, веднага се сетих какво ще му се случи. Сигурна съм, че и вие се сещате! Бързо попадна в ръцете на любимата ми Тита от T.G./handmade art/ и ѝ казах да се развихри. Исках нещо шантаво и различно, затова и решихме да нарисува това party фламинго. И се превърна в моето парти животно, хаха. Толкова е забавно и съм сигурна, че всеки който го види му се усмихва и му се радва. То просто върши чудеса с настроенията на хората! Знаете, че не обичам да нося скучни дрехи и винаги разчупвам облеклото си. Затова и такава беше идеята за това якенце. Красиво, готино и много различно! А и ме кефи, че носи история. Дънковите якета са модните спестители, тъй като предлагат комфорт и стил в едно. Вие буквално може да ги съчетаете с абсолютно всичко- от макси рокля до една проста бяла тениска и дънки. Ето затова и ги обичам толкова много.

Това е единствената къса пола, която имам в гардероба си и я нося много рядко. Нямам си и на идея защо, хаха. Винаги съм обичала по-свободните дрехи и особено макси полите. Но този път се престраших и реших да изляза от зоната си на комфорт. По някакъв начин поставих едно предизвикателство пред себе си да създам outfit и с тази дреха. Тя е много интересна, защото не е обикновена черна поличка, а цялата е покрита с дантела. Не е нито натрапчиво, нито кичизно, а напротив- много нежно и красиво.

А за ризката? Класическа бяла риза, която никога не е излишна в гардероба на една дама. Съчетава се лесно и винаги изглежда стилно!

Е, това беше моя outfit с едно парти животно, хаха. Интересно ми е да разбера дали и вие обичате дънкови якета. Много скоро ще ви покажа и есенни outfit-и подходящи за студеното време, което ни изненада.

Outfit:

Риза: Pause Jeans // Яке: : T.G./handmade art/ // Очила: Stradivarius // Кецове: Cruyff

 

img_5980

img_5982

img_5989

img_6015

img_5983

img_6010

img_5993

 

Location: Nessebar, Bulgaria

Kisses, Steffani

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s