Life Update

Здравейте, приятели!

И добре дошли отново в моя блог!

Е, това ми липсваше и след едно дълго отсъствие, аз отново съм тук! Определено си имаше причина това мое изчезване и днес реших да направя един life update post, в който ви разквазвам какво се случва с мен. 😱 Е, време е да започваме и ще се опитам да бъда максимално кратка, но и изчерпателна.

Починах си и си попътувах

Горда съм да кажа, че това лято пътувах много. Аз съм си един пътешественик и обожавам да си прекарвам времето по пътя, хаха. Просто всичко това ме удовлетворява и ме прави истински щастлива. И си починах, а от това имах огромна нужда! В това време снимах адски много! И с моментния фотоапарат (това е най-готиното нещо на света), но и с телефона. Безброй снимки, които носят толкова много история! Какво по-хубаво от това? А приключенията си с вас споделях в Instagram.

Музата ми се върна

Е, ако трябва да бъда честна не ми се пишеше за блога, затова и спрях. Музата просто ми изчезна. От нищото! Когато сядах пред лаптопа, за да пиша нищо не успявах да измисля. И това ме побъркваше. Искаше ми се да споделям историите си с вас, но не можех. 😱 За щастие, този период мина! Надявам се да не се повтаря пак, за да радвам моите читатели!

Започнах да правя йога

Имах нужда от пълно спокойствие и релаксация, затова реших да възобновя стария си хубав навик, а именно да правя йога. Отделям по 30 минутки на ден, а след тях се чувствам много по-добре.

Започнах да си водя читателски дневник

img_2104

Никога не съм харесвала читателските дневници и когато бях малка напълно отказвах да пиша в такъв, дори и да беше задължителен. 🙄 Но когато видях този от Orange се влюбих в него! И реших да направя нещо ново и различно!

Чета всеки ден

Отдавна исках да отделям поне по 30 минути за четене на ден и затова реших да прочитам по минимум 15 странички. Чета предимно вечер преди да си легна. Е, разбира се, е супер приятно когато имам повече време. Така прочитам много по-бързо книгите си, а в момента чета “Тютюн” и ще е страхотно, ако и вие я прочете. Това е класика!

Последен първи учебен ден

Е, най-накрая дойде и този ден! 12 клас съм и ми предстоят доста важни решения тази година. Хем ми е носталгично, че свършва този период от живота ми, хем съм готова за новите предизвикателства и преживявания, които предстоят.

Е, приятели, това беше моят кратък life update. Всичко се подрежда, така че очаквайте всяка сряда и събота нови постове тук и всеки ден нови снимки в Instagram! ❤️

Kisses, Steffani 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s