My Custom Made T-shirts

Здравейте, приятели!

Лятно ми е…. И ми е цветно! Слънчево в душата и топло в сърцето. Щастлива съм! Не спирам да пътувам цяло лято и сега за пети път ще събирам багаж, за да отида на едно ново място. И това ми е толкова любимо! А официалният дрескод за това лято е: бански, широка усмивка и персонализирани тениски от T.G./handmade art/ .

Преди 2 седмици стигнах до морето, за да се порадвам на любимото синьо, на безгрижието и безвремието, изгревите и залезите и босите краченца, заровени в парещия пясък. И тъй като тази година исках различни и шантави тениски, помолих любимата ми Тита да измайстори няколко за мен… и за мама!

Една с дини, една на точки и една с фламинго, разбира се! (Има фламинго и на още едно място, но ще видите къде много скоро!)

В последно време любимият ми цвят е розово във всичките си нюанси. Внася настроение, а пък и е романтичен.

Попринцип обожавам бели тениски. Знам, че е семпло, но пък е мултифункционално! 😄 Но тази година исках нещо малко по-различно, но без да бягам от класиката. И тогава се сетих за прекрасната Тита, която създава изкуство върху една обикновена тениска! И така, нямах абсолютно никакво търпение да си направя няколко такива и с кеф да си ги нося!

Съчетават се добре с абсолютно всичко и притежават свой дух, а аз много държа на това. Затова днес ще ви покажа 3 стайлинг идеи с тези произведения на изкуството, така че се пригответе за снимки! И тъй като обещах много морски кадри на Тита, тези са специално за нея!

1.Watermelons

Панталонки: Pause Jeans // Шапка: T.G./handmade art/

2. Flamingos’ Life

img_5943

img_5938

Пола: Junona Fashion // Еспадрили: Esmara

3. Polka Dots

img_5773

img_5753 img_5731

Пола: The Vintage Shop // Кецове: Cruyff

 

И за да приключа подобаващо поста ви слагам един стахотен цитат, подходящ за това уникално време:

“Sea. Sun. Salt. That’s enough!”

Location: Nessebar, Bulgaria

Kisses, Steffani

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s